Julkaistu 30.11.2017
Ilmainen hygieniapassitesti Kausalassa 19.12.2017

Hygieniapassitesti järjestetään Kausalan Ravilinnan auditoriossa (Veteraanitie 2) ti 19.12.2017 klo 18. Duunista toimeen -hanke tarjoaa testin ilmaiseksi vuosina 1988-2000 syntyneille kouvolalaisille ja iittiläisille. Muille testi maksaa 43 euroa. Tilaisuus sisältää pelkän testin, ei koulutusta.

Hygieniapassitestiin voi ilmoittautua täällä. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin materiaaleihin, joista voit itsenäisesti opiskella testiin tarvittavat tiedot. Mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa. Jos et pääsekään testiin, ilmoita siitä 12.12. klo 10 mennessä tai olet velvollinen suorittamaan testin maksun.

Duunista toimeen -hanke tarjoaa testin ilmaiseksi vuosina 1988-2000 syntyneille kouvolalaisille ja iittiläisille. Muille testi maksaa 43 euroa.

Tullessasi testiin, sinulla täytyy olla mukanasi virallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti). Ilman henkilöllisyystodistusta testiä ei voi suorittaa. Hyväksytysti testin läpäisseet saavat hygieniaosaamiskortin eli ns. hygieniapassin.

Sitova ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 12.12.2017.

Mihin hygienipassia tarvitsee?

Hygieniapassi vaaditaan, jos työskentelee esimerkiksi kahvilassa, ravintolassa, pikaruokaravintolassa, suurkeittiössä, elintarvikemyymälässä, leipomossa tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa. Myös helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyssä se vaaditaan. Sellaisiksi lasketaan muun muassa maito, liha ja kala.
Hygieniapassi on aina voimassa suorittamisen jälkeen.