Julkaistu 20.4.2017
Ilmoittaudu hygieniapassikoulutukseen Kouvolassa!

Kouvolassa tarjotaan 17-29-vuotiaille ilmainen hygieniaosaamiskoulutus ja -testi. Mukaan mahtuu 30 nopeinta iittiläistä tai kouvolalaista ilmoittautujaa.

Duunista toimeen -hanke tarjoaa hygieniaosaamiskoulutuksen ja -testin vuosina 1988-2000 syntyneille iittiläisille ja kouvolalaisille Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa (Taitajantie 2, 45100 Kouvola) keskiviikkona 10.5.2017 kello 16 alkaen. Koulutus alkaa klo 16 ja testi klo 19. Testin hyväksytysti suorittaneet saavat hygieniaosaamiskortin, joka on aina voimassa.

Mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa. He saavat sähköpostitse lisätietoa ja ennakkomateriaalia, joihin kannattaa tutustua, sillä pelkkä koulutus ei välttämättä riitä testin läpäisyyn.

Tullessasi testiin, sinulla täytyy olla mukanasi virallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai kuvallinen henkilökortti). Ilman henkilöllisyystodistusta testiä ei voi suorittaa.

Hygieniapassia tarvitaan muun muassa ravintola- ja kahvilatyössä – käytännössä aina, kun ollaan tekemisissä pakkaamattomien elintarvikkeiden kanssa.

Sitova ilmoittautuminen on tehtävä 3.5. mennessä. Ilmoittautua voit täällä.