Julkaistu 6.2.2017
Kaupungintalolla järjestetty Duunitreffit toi yhteen työnhakijat ja työnantajat

Toista kertaa järjestetty Duunitreffit -rekrytointitapahtuma keräsi suuren kävijämäärän Kouvolan kaupungintalolle keskiviikkona 1.2.2017.

Kävijät olivat tyytyväisiä siihen, että heille tarjoutui mahdollisuus tavata työnantajia rennossa ilmapiirissä. Työnantajat antoivat hyvää palautetta siitä, että he saivat näkyvyyttä ja uusia kontakteja sekä pääsivät tapaamaan kasvotusten kiinnostuneita työnhakijoita.

Duunitreffien ohjelmassa kuultiin työnantajan vinkkejä työnhakuun ja nuorten kokemuksia työnhausta sekä työelämästä ja kevytyrittäjyydestä. Kävijöillä oli mahdollisuus käydä myös kaupungin Tie työllistymiseen -palvelun järjestämässä työhaastattelusimulaattorissa kokeilemassa millaista on olla työhaastattelussa. Simulaattorissa vieraili parikymmentä nuorta kartuttamassa kokemusta ja saamassa palautetta. Tapahtumassa julkistettiin myös Unelmaduuni-kilpailun voittajat.

Duunitreffit-rekrytointitapahtuman järjestivät yhteistyössä Duunista toimeen -hanke, Kouvolan Ohjaamo -hanke, Kaakkois-Suomen TE-palvelut, Kouvola Innovation Oy ja Kouvolan kaupunki.

Katso kuvia Duunitreffeistä

www.duunitreffit.fi