Julkaistu 6.11.2018
Keikkaa auki nuorille - ilmoittaudu mukaan!

Duunista toimeen etsii nuoria tekemään yrityskäyntejä eri puolilla Kouvolaa. Tehtävänkuvana on jalkautua yrityksiin kertomaan maksuttomista Work Pilots -tunneista. Tavoitteena on saada kouvolalaisia yrityksiä avaamaan profiilin Work Pilots -sovellukseen ja siten lisää keikkatyötä tarjolle.

Markkinointikeikat toteutetaan marraskuun 2018 aikana tekijöiden omilla aikataulujen mukaan. Keikkoja voi hakea Work Pilots -sovelluksessa  tai ilmoittautumalla suoraan Taru Mikkoselle (taru.mikkonen@kinno.fi).

Keikat sopii kenelle tahansa, joka haluaa tienata omaa rahaa, on halukas oppimaan uutta ja valmis laittamaan itsensä likoon. Tarjolla on hyvää oppia asiakaspalveluun, tavoitteiden saavuttamiseen ja mahdollisuus luoda lisää työkeikkaa kouvolalaisille nuorille - ja myös itselleen.

Keikkojen tekeminen edellyttää osallistumista koulutukseen. Kahden tunnin koulutuksesta ei makseta palkkaa, mutta markkinointiin käytetystä ajasta tekijä saa Work Pilots -sovelluksen mukaisen palkan (10 euroa tunnilta). Koulutuksesta jokainen osallistuja saa totta kai hyvän merkinnän omaan ansioluetteloonsa!

Koulutus toteutetaan kahtena eri päivänä Kouvolan Ohjaamossa (Kauppakeskus Valtari). Vain toiseen täytyy osallistua. Ensimmäinen koulutus on torstaina 8.11. kello 17-19 ja toinen tiistaina 13.11. kello 15-17. Koulutuksista voi valita sen, joka paremmin sopii omiin aikatauluihin.

Markkinointikeikkoja voi hakea kuka tahansa. Työn tekeminen ei vaadi erityisosaamista tai vastaavaa aiempaa kokemusta. Tärkeintä on halu oppia ja rohkeus ottaa kontaktia vieraisiin ihmisiin. Koulutuksessa saa tarvittavat opit tehtävässä onnistumiseen. Markkinointikäynnit yrityksiin tehdään joko yksin tai pareittain - riippuen siitä, miten itse haluaa.

Tekijät valitaan koulutuksen perusteella. Tekijöiden määrästä ja asuinpaikasta riippuen tarjolla on usampia tunteja markkinointikeikkaa. Keikkoja tehdään eri puolilla Kouvolaa eri kaupunginosissa ja taajamissa.

Markkinointitunnit ovat osa Kouvolan kaupungin aiemmin sponsoroimia tunteja ja tavoitteena on markkinoinnin avulla saada lisää kouvolalaisia yrityksiä mukaan Work Pilotsiin, jotta nuorille aukeaisi lisää keikkaa sovelluksessa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
020 615 5484