Julkaistu 8.5.2018
Kouvolan kaupungin kesätyösetelit on jaettu loppuun

Kouvolan kaupungin 15–17-vuotiaille nuorille tarjoamat kesätyösetelit on jaettu loppuun ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika olisi päättynyt toukokuun lopussa. Kesätyöseteleitä oli jaossa 70 kappaletta.

Kouvolan kaupunki on jakanut nuorille jo useampana vuonna kesätyöseteleitä, joiden tarkoitus on helpottaa kesätyöpaikan saamista. Tänä vuonna seteleitä oli jaossa 70 kappaletta ja ne oli suunnattu 1517-vuotiaille kouvolalaisille nuorille.

300 euron arvoiset kesätyösetelit jaettiin hakujärjestyksessä. Nuorten piti ensin etsiä itselleen kesätyöpaikka ja tehdä kirjallinen työsopimus kesätyöstä. Sen jälkeen nuoren piti toimittaa kesätyösetelihakemus ja työnantajan allekirjoittama todistus kesätyöpaikasta Kouvolan kaupungille.

Kesätyöseteleiden hakuaika oli 26.3.-31.5.2018, mutta setelit jaettiin loppuun jo toukokuun alussa.

Työnantajan on tilittävä ennen syyskuun loppua

Kesätyösetelin arvo maksetaan nuoren työllistäneelle yritykselle. Työnantajan on tilitettävä kesätyöseteli työsuhteen päätyttyä tai viimeistään syyskuun lopussa, jotta kaupunki maksaa tuen. Jos tilitystä ei tehdä määräaikaan mennessä tai tilityksen ehdot eivät täyty, tukea ei makseta.

Tilityslomake ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.kouvola.fi/kesatyoseteli. Täytetyn tilityslomakkeen liitteenä on oltava palkkatodistus tai työnantajan palkkajärjestelmästä tulostettu allekirjoitettu palkkanauha.