Julkaistu 7.9.2017
Kouvolan Yrittäjät ja Kymenlaakson Kauppakamari kampanjoivat nuorten työllistämisen puolesta

Kouvolan Yrittäjillä ja Kymenlaakson Kauppakamarilla on meneillään haastekampanja, jossa jäsenyrityksiä kannustetaan tarjoamaan Work Pilots -puhelinsovelluksella työtä nuorille. 

Kouvolan Yrittäjät haastaa omia jäsenyrityksiään työllistämään kouvolalaisnuoria Work Pilots -puhelinsovelluksella. Yrittäjäyhdistyksen tavoitteena on saada kasaan 1 000 tuntia keikkaa. Keikkaa avaaville yrityksille on luvassa positiivista näkyvyyttä.

Kouvolan Yrittäjissä on noin 650 jäsenyritystä, joten tuntimäärä täyttyy, jos jokainen jäsenyritys avaa esimerkiksi kahden tunnin tehtävän. Tähän mennessä mukaan on jo lähtenyt muutamia yrityksiä.

Kymenlaakson Kauppakamarin tavoitteena on saada jäsenyritykset avaamaan työkeikkoja kaikkiaan 10 000 tuntia koko Kymenlaaksossa. Toteutuessaan se tarkoittaisi tuhansia tunteja keikkaa Kouvolan ja Iitin seudulle.

Jo lyhytaikainen työkokemus voi auttaa nuoria työllistymään tulevaisuudessa. Work Pilots on helppo tapa työllistää nuori lyhyeksi aikaa. Sovellus hoitaa paperityöt ja maksaa palkan. Tiedot menevät suoraan verottajalle ja koska kyseessä on toimeksianto, työsopimusta ei tarvita.

Work Pilots -puhelinsovellus on tarkoitettu erityisesti lyhytkestoiseen keikkatyöhön. Sovelluksen avulla nuoret voivat kerryttää tärkeää työkokemusta ja yksityiset ihmiset, yritykset ja organisaatiot voivat helposti löytää tekijöitä lyhyisiin tehtäviin. Nuori saa työstä kiinteän 10 euron palkan. Työn teettäjälle kustannus on 16 euroa tunnista (12,90 euroa + alv 24 %).

Lue lisää Work Pilots -puhelinsovelluksesta.