Julkaistu 11.1.2018
Löydä oma tarinasi -ryhmässä vielä tilaa!

Löydä oma tarinasi® -vertaistukiryhmään ehtii vielä mukaan. Ryhmä käynnistyy tammikuussa.

Löydä oma tarinasi® -ryhmän ilmoittautumista on jatkettu. Ryhmästä saa apua ja tukea omaan jaksamiseen ja tilanteen selvittämiseen. Löydä oma tarinasi® eli LOT-ryhmä on ammattilaisten ohjaama nuorten vertaistukiryhmä, jossa nuoret voivat tavata toisia nuoria kerran viikossa.

Ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille, jotka haluaisivat tavata muita samanikäisiä nuoria, jutella itselle tärkeistä asioista, etsiä keinoja tunnistaa tunteita ja selvittää omia ajatuksia, ymmärtää itseään ja muita paremmin ja haluaisivat uusia näkökulmia ja voimavaroja elämäänsä.

Ryhmän kanssa käydään läpi omaa elämäntarinaa, jaksamista ja mielialaa, suorituspaineita, ihmissuhteita, tunteita, omia voimavaroja ja selviytymiskeinoja, arjenhallintaa ja tulevaisuutta.

Ryhmään mahtuu mukaan 6-8 nuorta ja se tapaa kymmenen kertaa Ohjaamon tiloissa Kauppakeskus Valtarissa. Jokaisen kiinnostuneen kanssa käydään alkukeskustelu, jossa ryhmän toiminnasta kerrotaan tarkemmin. Sen jälkeen voi päättää, haluaako ryhmään mukaan.

Tapaamiset ovat maanantaisin kello 15-17. Ryhmä alkaa maanantaina 5.2.2018. Ohjaajina toimivat Niina Soisalo ja Leena Jaakkola.

Ilmoittautumista on jatkettu 19.1.2018 saakka. Ilmoittautumiset joko Niinalle (niina.soisalo@kouvola.fi, puh. 020 615 8636) tai Leenalle (lena.jaakkola@jippii.fi, puh 040 5068273)

unelma