Julkaistu 4.1.2018
Löydä vahvuuksiasi vertaistukiryhmän avulla

Löydä oma tarinasi® -vertaistukiryhmä käynnistyy jälleen tammikuussa. Ryhmästä saa apua ja tukea jaksamiseen ja oman tilanteen selvittämiseen.

Löydä oma tarinasi® -ryhmä kokoontui Kouvolassa ensimmäisen kerran keväällä 2016. Ryhmään osallistuneiden palautteet olivat hyviä ja nyt käynnistyy uusi ryhmä. Löydä oma tarinasi® -ryhmä on ammattilaisten ohjaama nuorten vertaistukiryhmä, jossa nuoret voivat tavata toisia nuoria kerran viikossa.

Ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille, jotka haluaisivat tavata muita samanikäisiä nuoria, jutella itselle tärkeistä asioista, etsiä keinoja tunnistaa tunteita ja selvittää omia ajatuksia, ymmärtää itseään ja muita paremmin ja haluaisivat uusia näkökulmia ja voimavaroja elämäänsä.

Ryhmän kanssa käydään läpi omaa elämäntarinaa, jaksamista ja mielialaa, suorituspaineita, ihmissuhteita, tunteita, omia voimavaroja ja selviytymiskeinoja, arjenhallintaa ja tulevaisuutta.

Ryhmään mahtuu mukaan 6-8 nuorta ja se tapaa kymmenen kertaa Ohjaamon tiloissa Kauppakeskus Valtarissa. Jokaisen kiinnostuneen kanssa käydään alkukeskustelu, jossa ryhmän toiminnasta kerrotaan tarkemmin. Sen jälkeen voi päättää, haluaako ryhmään mukaan.

Tapaamiset ovat maanantaisin kello 15-17. Ryhmä alkaa maanantaina 5.2.2018. Ohjaajina toimivat Niina Soisalo ja Leena Jaakkola.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan 12.1.2018 mennessä joko Niinalle (niina.soisalo@kouvola.fi, puh. 020 615 8636) tai Leenalle (lena.jaakkola@jippii.fi, puh 040 5068273)