Julkaistu 12.8.2019
Logistiikka-alan yrityksille koulutus- ja rekrytointipäivä Kouvolassa

Kouvolan kaupungintalolla järjestettävä logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä kokoaa yhteen alan yritykset ja osaajat.

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä syyskuussa on suunnattu alan yrityksille ja oppilaitoksille sekä alan osaajille, opiskelijoille, koulutusta harkitseville ja alanvaihtajille.

Yrityksille tapahtuma on oiva tilaisuus tuoda omaa yritystä esiin alan nykyisille ja tulevaisuuden osaajille. Päivän aikana yritykset pääsevät kertomaan omista avoimista työpaikoistaan ja kohtaamaan tulevia tai nykyisiä työnhakijoita kasvotusten.

Osallistujille tilaisuus puolestaan tarjoaa mahdollisuuden luoda verkostoja ja tutustua alan koulutusta tarjoaviin oppilaitoksiin ja alalla toimiviin yrityksiin.

Tilaisuus on maksuton näytteilleasettajille ja osallistujille.

Työnantajat voivat nyt ilmoittautua tapahtumaan näytteilleasettajiksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 13.9.2019.

Seuraa Facebook-tapahtumasta, mitä yrityksiä on jo mukana! Tapahtumaa päivitetään sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee.

Tutustu myös Rail Forum 2019 -tapahtumaan, joka on torstaina 26.9.2019 Kouvolassa.

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä Kouvolan kaupungintalolla keskiviikkona 25.9.2019 kello 10-14.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Xamkin, KSAOn ja Ekamin hallinnoima Tulevaisuuden osaajat logistiikka-alalla -hanke, KRAO, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, TE-palvelut, Kouvola Innovation ja Rekrystä toimeen -hanke ja VÄYLÄ/Ratetekninen Oppimiskeskus.

 

 

Lisätietoja

Hannu-Pekka Pukema
hannu-pekka.pukema@xamk.fi
044 702 8306

Enni Jaatinen
enni.jaatinen@xamk.fi
044 702 8776

 

Mukaan jo ilmoittautuneet tahot

Nurminen Logistics
LeanWare
HaminaKotka satama
Kuljetus Saukkonen
Suomen tulli
Adecco
Go On
VR Transpoint
Aito Hand Held Oy
KRAO
Aikuiskoulutuskeskus Kouvola
Kouvola Innovation Oy
TE-palvelut

 

Logistiikka-alan koulutus- ja rekrytointipäivä Kouvola