Julkaistu 29.6.2017
Nuorten yrittäjyyspaja yrittäjyydestä kiinnostuneille Kouvolassa

Yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille järjestetään lokakuussa yrittäjyyspaja Kouvolan Viiraamossa.

Nuorten yrittäjyyspaja (NYP) on maksuton kahdeksan viikon mittainen yrittäjyyskoulutus alle 30-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille nuorille. Se on avoin yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, jotka miettivät oman yrityksen perustamista tai olemassa olevan yrityksen jatkamista omistajavaihdoksen kautta. Pajassa saa apua myös oman osaamisen tuotteistamiseen ja myytiin.

Yrittäjyyspajassa osallistujat saavat perustiedot yrittäjyyteen. He oppivat hahmottamaan yrityksen toiminnan kokonaisprosessin ja laatimaan liiketoimisuunnitelman sekä kehittämään sitä.

Työskentely pajassa tapahtuu asiantuntijoiden ohjauksessa käytännönläheisesti. Luvassa on myös vierailijoita, ja ryhmän omaa vierailua pajan ulkopuolella. Henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta on saatavilla koko ajan.

Pajaan haetaan Te-palveluiden koulutushaun kautta osoitteessa: http://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/. Haku jatkuu 10.9. saakka.

Nuorten yrittäjyyspaja 9.10.2017 alkaen Kouvolan Viiraamossa. (Kauppalankatu 4, Lasipalatsi 2. krs)

Lisää tietoa NYP:stä:

Nuorten yrittäjyyspaja Facebookissa: www.facebook.com/yrittajyyspaja
Videoita pajan aiemmin käyneistä: https://www.facebook.com/pg/yrittajyyspaja/videos/
Mitä paja tarjoaa yrittäjyyttä miettivälle, kouluttajan puheenvuoro: https://www.facebook.com/notes/nuorten-yritt%C3%A4jyyspaja/nuorten-yritt%C3%A4jyyspaja-konkretisoi-yritt%C3%A4jyysidean/657781597765439/

Suomen Yrittäjäopisto toteuttaa valtakunnallisesti Nuorten yrittäjyyspajoja keväästä 2017 alkaen. Luvassa on 12 yrittäjyyspajaa ympäri Suomea. Kouvolaan paja saapuu 9.10.2017.