Julkaistu 8.5.2018
Ohjaamossa infotilaisuuksia vastavalmistuneille

Kaakkois-Suomen TE-toimisto järjestää Kouvolan Ohjaamossa työnhaun infotilaisuuden uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille to 7.6. ja pe 8.6. klo 9 - 9.30, jonka jälkeen kaikki paikalla olevat haastatellaan. Otathan mukaan työ- ja koulutodistukset. Jos tarvitset apua työnhaun aloittamiseen tule kysymään neuvoa rohkeasti Kouvolan Ohjaamosta.

Muistathan ilmoittautua työnhakijaksi!

Otathan huomioon, että ennen infoa on ilmoittauduttava työnhakijaksi TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa. Palvelussa asioidaan verkkopankkitunnuksilla.

Opastusta verkkopalvelujen käyttöön ja yleisneuvontaa TE-palveluista antaa ma–pe klo 9.00–16.15 valtakunnallinen puhelinpalvelu Työlinja, puh. 0295 042 700.

Mikäli käytössä ei ole pankkitunnuksia, tulee työnhakijaksi ilmoittautua ottamalla yhteyttä TE-toimistoon joko puhelimitse tai käymällä jossain toimipaikassa.

Miksi kannattaa ilmoittautua työnhakijaksi jo ennen opintojen päättymistä?

Jos opintojen jälkeen ei ole heti tiedossa työpaikkaa, keväällä valmistuvan kannattaa ilmoittautua TE-toimistoon työnhakijaksi jo ennen opintojen päättymistä.

Ilmoittautumalla työnhakijaksi ennen valmistumista oikeus työttömyysetuuteen alkaa ensimmäisestä työttömyyspäivästä. Jos ilmoittautumisen tekee opintojen päätyttyä, oikeus työttömyysturvaan alkaa vasta siitä päivästä, kun ilmoittautuu työnhakijaksi.

 

Työnhaun infotilaisuudet Kouvolan Ohjaamossa (kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15) to 7.6. ja pe 8.6. klo 9-9.30, jonka jälkeen haastattelut.