Julkaistu 27.2.2018
Ohjaamossa otetaan tulevaisuus haltuun!

Oletko kyllästynyt toimettomana sohvalla köllöttelyyn? Ohjaamossa alkava valmennus on hyvä mahdollisuus katkaista tekemättömyyden kierre ja ottaa tulevaisuus haltuun.

Valmennuksessa annetaan hyvät eväät työelämään ja roima annos yrittäjämäistä asennetta, jolla pärjää hommassa kuin hommassa.

Valmennuksen tyyli poikkeaa totutusta, joten luvassa ei ole ankeilua, pönötystä ja ulkoa oppimista, vaan oikeiden töiden tekemistä oikeille asiakkaille oikealla rahalla. Valmennuksesta on siis mahdollista tienata myös rahaa, mutta valmennus on maksuton.

Valmennus koostuu 12 päivästä kevään aikana sekä projektin toteutuksesta. Päivien aikana käydään läpi työelämän ja yrittäjyyden teemoja, kuten johtamista, myyntiä, markkinointia ja innovointia. Kaikki opit sovelletaan käytäntöön projektissa, jonka toteutuksessa pääsee rakentamaan suhteita paikalliseen yritysmaailmaan.

Hae mukaan osoitteessa www.innola.fi tai kysy lisätietoja valmentajalta:
Innola - Muuramen Nuorten Yrittäjyystalo
Niina Koivuniemi
050 917 0799
valmentaja@innola.fi

Valmennus Facebookissa.

Infoa ja pizzaa!

Tule hakemaan vatsaasi täytettä Kouvolan Ohjaamosta (Kauppakekus Valtari, Kouvolankatu 15) ke 28.2. klo 14-17 välisenä aikana, niin kuulet lisää siitä, mistä on kyse. Tervetuloa!