Julkaistu 8.8.2019
Päivä Johtajana -tempauksen haku auki johtajille ja yrittäjille

Kouvolassa ja Iitissä toteutetaan lokakuussa Päivä Johtajana -tempaus. Nyt etsitään johtajia ja yrittäjiä, jotka ovat valmiita ottamaan nuoren tai pari yhdeksi päiväksi mukaansa seuramaan omaa arkeaan.

Johtajalle tai yrittäjälle tempaus on hyvä tilaisuus kuulla nuorten ajatuksia työelämästä. Se on myös mahdollisuus kuulla nuorten ajatuksia juuri omasta yrityksestä ja hioa yrityskuvaa.

Tempaus on suunnattu 17-24-vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa yrittäjän, johtajan tai esimiesasemassa olevan työnkuva. Samalla he pääsevät tutustumaan erilaisiin organisaatioihin, niiden toimialaan ja erilaisiin ammatteihin.

Varsinainen päivä johtajan, yrittäjän tai esimiehen mukana on keskiviikkona 30.10.2019. Työnantaja itse määrittelee, minkä mittainen päivä on nuorille. Päivän voi myös jakaa organisaation sisällä niin, että nuori pääsee seuraamaan useamman johtajan työtä päivän aikana. Nuorille tarjotaan mahdollisuutta ilmoittautua päivään pareittain, joten johtajat voivat halutessaan tarjota mahdollisuuden kahdelle nuorelle. 

Haluatko Sinä ottaa nuoren tai kaksi mukaasi ja tarjota heille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yritykseesi ja työhösi? Ilmoittaudu mukaan 18.9.2019 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Päivä Johtajana -tempauksen järjestävät yhteistyössä Kouvolan nuorkauppakamari, Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H. Tempauksen suojelija on Kouvolan kaupunki.

Päivä Johtajana Kymenlaaksossa Facebookissa ja Instagramissa

Lisätiedot

Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

Sini Immonen
Kouvolan Nuorkauppakamari
sini.immonen@jci.fi
044 0209 855
www.konuka.fi/paivajohtajana

 

 

 

 

Päivä Johtajana Kouvola