Julkaistu 18.9.2017
Pikatreffeillä tarjolla ravintola-alan töitä

Syksyn Työnhaun Speed Date -tapahtumat käynnistyvät. Tänä syksynä osa tapahtumista on teemoitettu aloittain. Syksyn starttaa ravintola- ja matkailuala.

Syksyn ensimmäinen työnhaun pikadeitti on Ohjaamossa Kauppakeskus Valtarissa tulevana torstaina 21. syyskuuta. Syksyn aikana kokeillaan pikatreffien teemoittamista alojen mukaan. Ensimmäinen tapahtuma on suunnattu ravintola- ja matkailualan yrityksille.

Mukana on neljä työnantajaa. KSO eli Kymen Seudun Osuuskauppa etsii ravintolatyöntekijöitä, tarjoilijoita ja kokkeja. ABC-asemille etsitään liikennemyymälätyöntekijöitä, joiden työnkuva sisältää myös ravintola-alan työtä. Kymen Paviljonki Oy etsii tekijää keittiöapulaisen tehtäviin viikonloppu- ja sesonkityöhön. VMP hakee salityöntekijöitä ja tiskareita keikkatöihin eri ravintoloihin Kouvolan keskustassa. Leijona Catering Oy:llä on haku päällä ravitsemustyöntekijöille kokin ja keittiötyöntekijöihin tehtäviin.

Työnhaun Speed Date -tapahtumat alkavat kello 14. Ensin työnantajat esittäytyvät ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat pääsevät varaamaan haastatteluajan haluamilleen työnantajille. Kukin haastattelu kestää noin vartin. Sen jälkeen työnantaja voi joko palkata tekijän suoraan tai pyytää hänet esimerkiksi perusteellisempaan työhaastatteluun myöhemmin sovittavana ajankohtana. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle, jotta pääsee haastatteluun haluamalleen työnantajalle!

Työnhaun Speed Date -tapahtuma Kouvolan Ohjaamossa torstaina 21.9. klo 14-17.

 

Syksyn muut Työnhaun Speed Date -tapahtumat:
To 12.10. klo 14-17 Logistiikka-, rakennus- ja metallialan päivä
To 16.11. klo 14-17 Kaupan ja palvelujen ja hoiva-alan päivä
To 14.12. klo 14-17 Eri alojen päivä 

 

Seuraa tapahtumia Facebookissa @Työnhaunsspeeddatekouvola

Muista seurata Duunista toimeen -hanketta myös somessa, niin kuulet uusista työpaikoista ja tapahtumista ensimmäisenä:
IG @duunistatoimeen
FB @duunistatoimeen
YT: Duunista toimeen
Twitter: DuunistaToimeen