Julkaistu 15.8.2019
Pitäiskö yrittää? Workshopeista vauhtia yritysideoihin!

Yrittäjyyden ei tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. Pitäiskö yrittää? -tapahtumassa Ohjaamossa yrittäjyyden vaihtoehtoja käydään läpi siitä näkökulmasta, mikä niissä on helppoa.

Pitäiskö yrittää? -tapahtuma vie osallistujat yrittäjyyden pohdintaan konkreettisesti. Workshopeissa mietitään muun muassa sitä, miten palvelun tai tuotteen hinta määritellään tai miten omia verkostojaan voi hyödyntää yrittäjyydessä ja mistä verkostot oikeastaan rakentuvat. Ja mikä oma tuote tai palvelu voisi olla, jos ei ideaa vielä ole mutta halu yrittää on. Työpajoista saa apua myös oman osaamisen ja vahvuuksien löytämiseen ja tunnistamiseen.

Tapahtumassa on esillä erilaisia vaihtoehtoja yritysmuodolle. Koululaiselle tai opiskelijalle voisi sopia 4H-yrittäjyys, jossa autetaan alkuun ja joka on tarkoitettu nuorelle, jonka yritystoiminta on pienimuotoista. Jos oma oppilaitos on mukana NY-toiminnassa, sitten vaihtoehto voi olla NY-ohjelmat. Yritystoimintaa voi toteuttaa myös osuuskunnassa.

Pitäiskö yrittää? on avoin kaikille, jotka haluaisivat tehdä omalla osaamisellaan rahaa. Tavoitteena ei tarvitse olla oma yritys, sillä tavoitteena voi olla vaikkapa löytää itselle sopivia vaihtoehtoja omasta työstä laskuttamiseen.

Tapahtuma on kello 13-16.30. Paikalle voi tulla silloin kun se itselle sopii ja viipyä sen aikaa kuin haluaa. Kukin työpaja kestää noin puoli tuntia ja jokainen voi osallistua juuri niihin työpajoihin, jotka itseä eniten kiinnostavat. Työpajoihin osallistumisen lisäksi voi jutella eri asiantuntijoiden kanssa ja kysyä heidän vinkkejään omaan yritystoimintaan.

Pitäiskö yrittää?  tiistaina 8.10.2019 kello 13.00-16.30 Kouvolan Ohjaamossa (Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola).

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, TE-palvelut, Pohjois-Kymen 4H, YES Kouvola ja Kouvolan Ohjaamo.

Pitäiskö yrittää Kouvola