Julkaistu 2.11.2018
Rekisteröidy Work Pilotsin käyttäjäksi ja saat käyttöösi kaksi maksutonta työtuntia

Olisiko sinulle hyötyä siitä, että saisit jouluapulaisen kahdeksi tunniksi – ilmaiseksi ja ilman työsopimuksen solmimista tai harmaata taloutta? Kouvolalaisille yrityksille on tarjolla mahdollisuus kokeilla Work Pilots -sovellusta maksutta. Kun lataat sovelluksen marras-joulukuun aikana, saat käyttöösi kaksi maksutonta työtuntia, joilla voit palkata itsellesi työntekijän kahdeksi tunniksi. Sovellus hoitaa palkanmaksun, sopimukset ja verot.

Kampanja on osa Kouvolan kaupungin sponsoroimia tunteja paikallisten nuorten työkokemuksen kartuttamiseksi. Nyt kouvolalaisilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää näitä tunteja ja samalla tarjota pariksi tunniksi töitä paikallisille nuorille.

Kun luot Work Pilotsiin käyttäjäprofiilin marras-joulukuun aikana, saat käyttöösi kaksi maksutonta työtuntia, joilla voit avata työkeikkoja sovelluksessa. Sovelluksen lataaminen ja profiilin luominen ovat maksuttomia. Kahden työtunnin arvo on 32 euroa (sis. alv 24 prosenttia).

Kampanja on tarkoitettu vain kouvolalaisille yrityksille. Kampanja-aika on 1.11.-31.12.2018.

Mikä on Work Pilots?

Work Pilots on kotimainen mobiilipalvelu, jota voi käyttää myös tietokoneella. Sen avulla voi etsiä työntekijöitä lyhytkestoisiin keikkatöihin.

Yhden Work Pilots -palvelun kautta maksetun työtunnin hinta on 16 euroa (12,90 + alv 24 %), josta työntekijä saa aina kiinteän 10 euron palkan. Sovellus hoitaa maksuliikenteen, sopimukset ja verot puolestasi. Lue lisää Work Pilotsin nettisivuilta.

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, ota yhteyttä: taru.mikkonen@kinno.fi, 020 615 5484.

Miten saan kampanjatunnit käyttööni?  

  1. Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi tai käytä sitä tietokoneella.
  2. Luo työnantajaprofiili. Täytä kaikki pyydetyt tiedot huolella.
  3. Käy täyttämässä tietosi täällä ja saat viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa käyttöösi kaksi maksutonta kampanjatuntia, joilla voit avata työkeikkoja sovelluksessa. (Esimerkiksi yhden kahden tunnin mittaisen keikan tai kaksi yhden tunnin keikkaa.)

Millaista työtä voin tarjota Work Pilotsissa?

Voit tarjota sellaista työtä, jonka lähes kuka tahansa pystyy tekemään. Sovelluksen kautta löydät ahkeria apulaisia pieniin keikkahommiin tai avustaviin työtehtäviin, kuten varaston siivoamiseen, muuttotavaroiden kantamiseen, tavaroiden järjestelyyn tai pikkujoulujen apulaiseksi.

Work Pilots -kampanjatunnit ovat osa Kouvolan kaupungin aiemmin sponsoroimia tunteja nuorten työkokemuksen kartuttamiseksi. Kampanjatuntien jakamista koordinoi Kouvolan Innovation Oy:n Rekrystä toimeen -hanke.

Kampanja on suunnattu vain kouvolalaisille yrityksille. Yritys voi hyödyntää tarjouksen vain kerran kampanjan aikana. Kampanja-aika on 1.11.-31.12.2018.