Julkaistu 18.4.2019
Seuraava Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus käynnistyy kesäkuussa

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennuksessa tavoitteena on löytää suunta elämälle. Valmennus on toteutettu jo kahdesti ja kesäkuussa alkaa kolmas valmennus. Ilmoittautuminen valmennukseen on nyt auki.

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka miettivät, mikä on heidän seuraava steppi. Valmennuksen tavoitteena on sparrata kohti tulevaisuutta, oli se sitten työ, koulutuspaikka tai jokin muu asia. Osallistujia autetaan löytämään omia vahvuuksia ja näkökulmia ja avataan erilaisia mahdollisuuksia jatkaa kohti tulevaisuutta.

Valmennukseen sisältyy myös lyhyt "TET-jakso". Sen aikaan osallistujat pääsevät tutustumaan sellaiseen yritykseen, koulutukseen tai alaan, joka heitä kiinnostaa. Jokainen osallistuja hankkii paikan itse, mutta sen pohtimiseen ja hankkimiseen saa halutessaan tukea.

Seuraava valmennus alkaa tiistaina 4.6.2019. Se järjestetään Kouvolan Ohjaamossa ja kaikki hakijat haastatellaan. Valmennus on osa Ohjaamon toimintaa ja sen toteuttavat yhteistyössä Ohjaamo, Rekrystä toimeen -hanke, Motiivi-hanke ja Onni-hanke. Valmennukseen kuuluu kahdeksan lähipäivää ja korkeintaan neljän päivän mittainen tutustumisjakso työelämään. Osallistujat saavat osallistumisestaan todistuksen. Valmennus on vapaaehtoinen ja maksuton eikä se kerrytä aktiivimallia. Valmennuspäivinä tarjotaan välipala.

VALMENNUSOHJELMA
Ohjaamo klo 10-15
4.6. Tullaan tutuiksi
5.6. Tähtäimessä tulevaisuus
6.6. Kuka minä olen?
11.6. Mihin mina pystyn?
12.6. Mun arki
13.6. Mä osaan!
17.-20.6. Mun duuni
25.6. Mahdollisuuksien kartta
26.6. Omalla tiellä

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Elisabet Mäkinen
050 322 8189
elisabet.makinen@te-toimisto.fi

 

Lue ensimmäisen valmennuksen tunnelmia Duunista toimeen -sivuston Onnistumistarinoista.

tuunaa tulevaisuutesi -valmennus