Julkaistu 30.11.2017
Tuplaa mahdollisuutesi onnistua työhaastattelussa!

Vuoden viimeisen Työnhaun Speed Date -tapahtuman aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta työhaastatteluun. Ennen työnantajien paikalle saapumista järjestetään workshop, jossa opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja markkinoimaan omaa osaamista. Workshopin ohjaajana toimii Honor Groupin päävalmentaja Tuure Tervonen. Workshop alkaa to 14.12. klo 13.30 Kouvolan Ohjaamossa, ja Työnhaun Speed Daten työhaastattelut järjestetään klo 14-17.

Työnhaun Speed Date -tapahtumassa to 14.12. työnhakijoilla on mahdollisuus omaa työhaastatteluvuoroaan odotellessa saada henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta Honor Groupin päävalmentaja Tuure Tervoselta. Hänen juttusillaan voi käydä myös työhaastattelun jälkeen.

Ennen työhaastatteluiden alkamista Tervonen ohjaa workshopin Ohjaamossa klo 13.30 alkaen. Workshopin tarkoitus on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia ja markkinoimaan omaa osaamista. Tervonen rohkaisee kuulijoitaan rakentamaan itsevarmuutta ja -tuntemusta sekä kehittämään omia vuorovaikutustaitojaan.

Työnhaun Speed Date -tapahtumassa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat toisensa lyhyissä, noin vartin mittaisissa työhaastatteluissa. Työnhakijoiden ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan etukäteen tai kirjoittaa työhakemuksia. Riittää, että tulee paikalle CV:n kanssa ja on valmistautunut työhaastatteluun. Tapahtuman alussa hakijat saavat varata työhaastatteluaikoja haluamilleen työnantajille.

Työnhaun Speed Daten 14.12. työnantajat:
LähiTapiola Vellamo
ISS Palvelut Oy

Tuplaa mahdollisuutesi onnistua – Opi myymään osaamistasi -workshop Kouvolan Ohjaamossa to 14.12. klo 13.30-14.00

Työnhaun Speed Date Kouvolan Ohjaamossa to 14.12. klo 14-17.
Tapahtuma Facebookissa.