Julkaistu 18.4.2018
Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisensa Työnhaun pikatreffeillä
Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 17.5.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytapahtumissa työnantajat saavat tavata potentiaalisia työntekijöitä ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 

Mistä tapahtumassa on kyse?

Tapahtuman alussa työnantajat esittelevät itsensä ja avoimet työpaikat, joihin he etsivät työntekijöitä. Sen jälkeen työnhakijat voivat varata itselleen vartin mittaisia haastatteluaikoja haluamilleen työnantajille.

Työnhakijat voivat tulla Työnhaun pikatreffeille koska tahansa tapahtuman aikana. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukaan voi ottaa ansioluettelon, mutta paikalle saa piipahtaa myös ilman erityistä valmistautumista.

Työnhaun pikatreffit on työnhakijalle erinomainen tilaisuus päästä vakuuttamaan työnantaja ilman työhakemusten kirjoittamista. Näissä tapahtumissa ratkaisevaa on hakijan persoona ja kyky tuoda osaamistaan esiin!

Mukana olevat työnantajat:

Alexandria
Etsimme kokoaikaisia myynnin assistentteja kesätöihin ja vakituiseen työsuhteeseen. Myynnin assistenttina toimit asiakkuuksien kasvattamisen parissa. Teet myynti- ja asiakaspalvelutyön kombinaatiota, jossa varaat tapaamisaikoja puhelimitse sekä uusille että jo kanssamme asioiville asiakkaille. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja myynnin assistenttina teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa.

Amiko Oy
Tarjolla mm. myynti-, ravintola- ja maanrakennusalan töitä.

RTK Palvelut
Haemme Loviisan ydinvoimalaan reippaita työntekijöitä vuosihuoltoon. Asenne ratkaisee, joten sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai monen vuoden kokemusta. Olethan kuitenkin täyttänyt jo 18 vuotta. Perehdytämme sinut huolellisesti työhösi, joten riittää, että pysyt tarkkaavaisena ja että pyrit tekemään parhaasi.

Työkohteet vaihtelevat toimistoista ydinvoimalan eri osa-alueisiin. Teemme suppean turvallisuusselvityksen kohteen vaativuuden vuoksi. Työtunnit sijoittuvat klo 7.00-15.00, toivomme kuitenkin että voit tarvittaessa joustaa työajoissa.

Tämä on hieno mahdollisuus sinulle työnhakijana, koska meillä on tarjota sinulle töitä joko toukokuusta tai heinäkuusta alkaen. Vuosihuolto kestää pitkälle syksyyn. Huom! Myös majoitusmahdollisuus Loviisassa

Voit käydä täyttämässä hakemuslomakkeen jo etukäteen, ennen haastattelutilaisuutta.

Työnantaja, ilmoittaudu mukaan

Työnantajille tapahtumat ovat helppoja ja nopeita tilaisuuksia tavoittaa potentiaalisia hakijoita. Työnantajat voivat ilmoittautua Työnhaun pikatreffeille ottamalla yhteyttä:

Taru Mikkonen, Rekrystä toimeen -hanke
taru.mikkonen@kinno.fi

Anita Kirkkopelto-Marttila, Kaakkois-Suomen TE-palvelut
anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan Ohjaamo ja Kaakkois-Suomen TE-palvelut.

Työnhaun pikatreffit keväällä 2018

to 15.2. klo 13-16 Kaupungin avoimet työpaikat – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15
to 15.3. klo 13-16  Eri alojen töitä – Xamk, Paraatikenttä 7
to 22.3. klo 13-16 Eri alojen töitä – KSAO, Utinkatu 44
to 12.4. klo 13-16 Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15

to 17.5. klo 13-16  Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15
to 7.6. klo 13-16  Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15

Työnhaun pikatreffit Facebookissa