Julkaistu 7.1.2019
Työnhaun pikatreffeillä etsitään hyvinvointialan työntekijöitä

Vuoden ensimmäiset Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan seudun ammattiopiston Helli-soteklinikalla. Kohderyhmänä ovat hyvinvoinnin koulutusalat.

Tammikuun pikatreffit on suunnattu niille työnantajille, jotka haluavat tarjota työtä, kesätyötä, työssäoppimispaikkoja tai oppisopimuksen hyvinvoinnin koulutusalojen opiskelijoille. Koulutusaloihin kuuluvat lähihoitajat ja lastenohjaajat. Tapahtuma järjestetään tiistaina 29.1.2019 kello 10-13 Soteklinikka Hellissä Kuusankoskella.

Opettajat tuovat pikatreffeille omat ryhmänsä, joten työnantajalle tapahtuma on erinomainen tilaisuus kohdata alan opiskelijoita kasvotusten. Tilaisuudessa on mahdollisuus jututtaa työnhakijoita samoin tein ja sopia vaikkapa perusteellisempia työhaastatteluja.

Tilaisuus on maksuton sekä mukaan tuleville työnantajille että työnhakijoille. Tapahtumaan ovat tervetulleita muutkin työnhakijat kuin KSAO:n opiskelijat.

Työnantajat pääsevät mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Se löytyy täältä. Mukaan ilmoittautuneille työnantajille varataan ständi Hellistä. Pöydät ja tuolit ovat järjestäjän puolesta.

Työnhaun pikatreffit tiistaina 29.1.2019 kello 10-13 KSAOn Soteklinikka Hellissä (Valtakatu 36 L 3, Kuusankoski).

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kouvolan Ohjaamo, TE-palvelut, Rekrystä toimeen -hanke ja Kouvolan seudun ammattiopisto.

Lisätiedot

Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
020 615 5484

Anita Kirkkopelto-Marttila
anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi
029 504 2087