Julkaistu 27.12.2017
Työnhaun Speed Date -tapahtumat muuttuvat Työnhaun pikatreffeiksi

Työnhaun Speed Date -tapahtumien nimi vaihtuu. Jatkossa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat Työnhaun pikatreffeillä. Konsepti pysyy ennallaan.

Kouvolan Ohjaamossa Kauppakeskus Valtarissa järjestetyt Työnhaun Speed Date -tapahtumat saavat uuden nimen. Jatkossa tapahtumia markkinoidaan Työnhaun pikatreffeinä. Tapahtuman konsepti pysyy ennallaan. Jatkossakin tapahtumat alkavat työnantajien ja avoimien paikkojen esittelyllä. Sen jälkeen käynnistyy noin vartin mittaiset työhaastattelut, joiden aikana työnhakijalla on mahdollisuus vakuuttaa haastattelija sopivuudestaan avoimeen tehtävään. 

Työnhakijat voivat tulla Työnhaun pikatreffeille koska tahansa tapahtuman aikana. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Työnantajien ja avointen paikkojen esittelyt tapahtuvat vain alussa, mutta järjestäjät kertovat avoimista paikoista ja ohjaavat hakijoita haastateltaviksi. Mukaan voi ottaa ansioluettelon, mutta paikalle saa piipahtaa myös ilman erityistä valmistautumista. Työnhaun pikatreffit on työnhakijalle erinomainen tilaisuus päästä vakuuttamaan työnantaja sopivuudestaan tehtävään ilman työhakemusten kirjoittamista. Näissä tapahtumissa ratkaisevaa on hakijan persoona ja kyky tuoda osaamistaan esiin!

Työnantajille tapahtumat ovat helppoja ja nopeita tilaisuuksia tavoittaa potentiaalisia hakijoita. Työnantajat voivat ilmoittautua Työnhaun pikatreffeille ottamalla yhteyttä Taru Mikkoseen taru.mikkonen@kinno.fi tai Anita Kirkkopelto-Marttilaan anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi.

Työnhaun Speed Date -tapahtumia ovat järjestäneet keväästä 2016 lähtien yhteistyössä Duunista toimeen -hanke, Ohjaamo Kouvola ja Kaakkois-Suomen TE-palvelut.

Työnhaun pikatreffit keväällä 2018

to 15.2. klo 13-16 Kaupungin avoimet työpaikat – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari
to 15.3. klo 13-16  Eri alojen töitä – Xamk, Paraatikenttä 7
to 22.3. klo 13-16 Eri alojen töitä – KSAO, Utinkatu 44
to 12.4. klo 13-16 Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari
to 17.5. klo 13-16  Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari
to 7.6. klo 13-16  Eri alojen töitä – Ohjaamo, Kauppakeskus Valtari

 

Työnhaun pikatreffit Facebookissa

 

Työnhaku