Julkaistu 29.8.2018
Työtä tarjolla syksyn ensimmäisillä Työnhaun pikatreffeillä

Työnhaun pikatreffit on kaikille työnhakijoille avoin tapahtuma, jossa voi hakea paikalla olevien työnantajien avoimia työpaikkoja kävelemällä suoraan työhaastatteluun. Uutuutena on ennen tapahtuman alkua järjestettävä työnhaun work shop, jossa saa henkilökohtaista apua esim. CV:n kirjoittamisessa tai työhaastatteluun valmistautumisessa.

Syksyn ensimmäinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa (Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15) to 13.9.2018 klo 13-16. Mukana ovat ainakin seuraavat työnantajat:

Suoramarkkinointi Mega Oy
Tarjolla vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä tai vaikkapa keikkaluonteisesti, viihtyisässä työympäristössä Kouvolan tai Kuusankosken toimipisteessä. Tehtävä mahdollistaa mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

VMP Group
Haussa tekijöitä eri asiakasyrityksille. Työ on keikkaluonteista, kestäen yhdestä päivästä useampaan päivään kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan.
Tehtävissä toimitaan eri työkohteissa Kouvolassa ja lähialueella ja avoimet tehtävät ovat eri aloilta.
Tarjolla on muun muassa työturva- ja tieturvakortin omaaville eri pituisia keikkatöitä rakennusalalle, kassatyöskentelyä ja hyllyttämistä, ravintola- ja keititöalan työtä sekä erilaisia töitä liikenneasematyöntekijän tehtäviin.

TyövoimaaCom Oy
Hakee tarjoilijoita/anniskelijoita sekä blokkareita ravintolakohteisiin Kymenlaakson alueelle. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti viikonloppu-/yötyötä, joten sopii hyvin opiskelijoille tai lisätyötä hakevalle. Mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti.

Ohjaamossa 4H-yrittäjyyttä esittelee Pohjois-Kymen 4H:n projektipäällikkö Linda Nevalainen. Vapaaehtoistyöstä ulkomailla voi kysyä suoraan kansainvälisessä vapaaehtoistyössä Kouvolassa olevat Erasmus+ -nuoret.
Paikalla on myös TE-toimiston EURES-asiantuntija ja Aikuiskoulutuskeskus Kouvola.

Klo 12-13 Ohjaamossa on kaikille avoin work shop työnhakuun liittyen. Tunnin aikana voi hioa CV:tään, kysyä apua oman osaamisen kartoittamiseen tai harjoitella vaikkapa työhaastattelussa olemista. Paikalle saa tulla vaikka ei osallistuisi pikatreffeille.

Työnhaun pikatreffeillä työnantajat esittäytyvät klo 13 ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat voivat varata haastatteluajan haluamilleen työnantajille. Sitten käynnistyvät pikahaastattelut, jotka kestävät noin vartin per haastattelu. Työnantaja päättää, pyytääkö haastateltavaa esimerkiksi perusteellisempaan haastatteluun. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä, joten ole ajoissa paikalla!

Paikalle voi tulla ilman CV:tä, mutta kannattaa ilman muuta ottaa mukaan jos sellainen on valmiina.

Työnantajat voivat ilmoittautua tapahtumaan Taru Mikkoselle taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484 tai Anita Kirkkopelto-Marttilalle anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi 029 504 2087.

Tervetuloa Ohjaamoon hakemaan töitä ja saamaan työhaastattelukokemusta to 13.9. klo 13-16! Vapaa pääsy.

Tapahtuma Facebookissa.