Julkaistu 11.1.2017
Unelmaduuni-kilpailu käynnissä!

Mikä on sun Unelmaduuni? Mikä työ Kouvolan kaupungin kesätöistä puuttuu?
Nyt on jaossa kolme kahden viikon Unelmaduunia!
Käy täyttämässä hakemus omaan Unelmaduuniisi ja saatat päästä kahdeksi viikoksi Kouvolan kaupungille kesätöihin!

Kouvolan kaupunki palkkaa tulevana kesänä kolme nuorta kahdeksi viikoksi heidän omiin Unelmaduuneihinsa. Nuoret saavat itse keksiä, mikä on heidän Unelmaduuninsa ja mitä siinä tehdään. Unelmaduuni-kilpailussa nuoria pyydetään kuvailemaan unelmiensa kesätyötä ja kertomaan, mitä iloa se toisi Kouvolaan. Kolme parasta ehdotusta toteutetaan, ja voittajat pääsevät Unelmaduuneihinsa ensi kesänä.

Unelmaduunien on oltava toteutuskelpoisia, eli avaruustutkimusmatkailusta haaveilevat eivät löydä kesätöitä tämän kilpailun kautta. Sopivampia ideoita Unelmaduuneihin saattaa löytyä esimerkiksi harrastusten, kiinnostuksen kohteiden tai omien taitojen kautta. Unelmaduuni voisi vaikka tuoda iloa päiväkotiin, piristää vanhainkodin asukkaita tai viihdyttää keskustan asiakkaita. Kilpailuun odotetaan rohkeita ja luovia ideoita.

Kilpailuun voivat osallistua Kouvolassa asuvat vuosina 1997-2001 syntyneet nuoret. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.1.2017 saakka. Unelmaduuni-kilpailuun voi osallistua osoitteessa duunistatoimeen.fi/unelmaduuni. Kilpailussa huomioidaan vain sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Raati valitsee kolme parasta Unelmaduuni-ehdotusta. Voittajat julkistetaan Duunitreffit-rekrytointitapahtumassa Kouvolan kaupungintalolla (Torikatu 10) keskiviikkona 1.2.2017. Voittajat saavat palkinnoksi kahden viikon mittaisen työsuhteen Unelmaduunissaan Kouvolan kaupungilla kesällä 2017.

Kolme Unelmaduunia ovat osa kaupungin kesätöitä. Muut Kouvolan kaupungin kesätyöt tulevat hakuun helmi-maaliskuussa. Kaupunki on vuosittain palkannut noin 280 kesätyöntekijää muun muassa päiväkoteihin, puhtaanapitopalveluihin ja puistotöihin. Kesätyösetelit tulevat hakuun maaliskuussa. Kaupungin kesätöiden haku aukeaa myöhemmin ja paikat löytyvät silloin muun muassa Kouvolan kaupungin, Duunista toimeen -hankkeen ja TE-palveluiden sivuilta.

 

Lue lisää ja osallistu Unelmaduuni-kilpailuun täällä.