Julkaistu 23.5.2019
Vastaa kesätyökyselyyn ja voita jätskiä!

Iittiläisiltä nuorilta ja nuorilta aikuisilta kerätään kokemuksia ja ajatuksia kesätöistä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan tuotekortteja Kausalan jätskikiskalle.

Minkä ikäisenä olit ensimmäistä kertaa kesätöissä? Saitko täksi kesäksi kesätöitä? Mikä olisi oma unelmaduunisi Iitin kunnalla? Iitin kunta haluaa tietää, mitä iittiläiset nuoret ja nuoret aikuiset ajattelevat kesätöistä ja työelämästä ja millainen merkitys työn tekemisellä on nuorille.

Kyselyllä kerätään tietoa muun muassa siitä, miten moni vastaajista on hakenut tai saanut kesätöitä ja miten kesätöiden tekeminen on vaikuttanut heidän elämäänsä. Lomakkeessa voi myös kertoa, millainen duuni Iitin kunnalta vielä puuttuu - jos kunta palkkaisi Sinut, mitä haluaisit siellä työksesi tehdä?

Kysely on suunnattu iittilälisille nuorille ja nuorille aikuisille, joille kesätöiden tekeminen on edelleen ajankohtaista. Kyselyyn voi vastata anonyymisti. Yhteystiedot täytyy jättää vain siinä tapauksessa, että haluaa osallistua jätski-arvontaan. Rekrystä toimeen -hanke arpoo vastaajien kesken kymmenen tuotekorttia Kausalan jätskikiskalle.

Käytä muutama minuutti aikaasi, vastaa kesätyökyselyyn kyselylomakkeella ja voita kesäjätskit Kausalan jätskikiskalla!

Kysely on avoinna 16.6. saakka ja arvonta suoritetaan sen jälkeisellä viikolla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja kyselystä

Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
020 615 5484

kesätyökysely iitti