Julkaistu 8.7.2016
Vielä on kesäisiä keikkoja tarjolla Work Pilots -sovelluksessa

Kouvolan Lakritsin ja Kouvolan kaupungin sponsoroimat keikkatyötunnit Work Pilots -sovelluksessa ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Kumpikin sponsoroi sata tuntia keikkatyötä kesä-elokuussa.

Duunit teettää kaikkiaan kymmenen eri tahoa eri puolilla Kouvolaa. Mukana ovat Myllykosken Latu, Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piiri, Valkealan museoyhdistys, Kettumäen kansanpuisto, Anjalan nuorisokeskus, Kouvolan Nuorkauppakamari, Kymenlaakson partio, MLL:n Jaalan paikallisyhdistys, Kouvolan Pallonlyöjät ja Elimäen Vauhti.

Osa mukana olijoista on jo teettänyt lahjaksi saamansa tunnit, mutta työtehtäviä on edelleen auki ja aukeamassa. Keikat ovat kestoltaan muutaman tunnin mittaisia ja niissä on tarjolla hyvin erilaisia työtehtäviä. KPL:n tehtävissä on päässyt kioskitöihin, MLL Kymen piirin keikat olivat Itä-Länsi-tapahtuman Leikkilässä lasten ohjaamisen parissa ja Anjalan nuorisokeskuksessa keikat toteutetaan kansainvälisellä työleirillä.

Nuorille keikat tarjoavat mahdollisuuden paikata kesätyötilannettaan, jos kesäduuni jäi saamatta. Suositusikäraja sovelluksen käyttämiseen on 15 vuotta.
Sovellus sopii työkokemuksen kerryttämiseen erityisesti niille nuorille, joilla kokemusta ei ole kertynyt vielä lainkaan.

Sovelluksella on haluttu tehdä muutaman tunnin keikan teettäminen vaivattomaksi yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille. Nuorille se tarjoaa helpon mahdollisuuden hakea ja ottaa vastaan työtä silloin kun se itselle sopii. Sovellus toimii Android- ja iOS-puhelimilla ja sen lataaminen ja käyttäminen on nuorelle ilmaista. Palveluun voi kirjautua myös nettiselaimella.

Katso sivustoltamme, miten sinäkin pääset tekemään keikkaduuneja!

Kouvolan Sanomat: Kouvolalaiset nuoret voivat hakea puhelinsovelluksella keikkatöitä - tarjolla 200 tuntia