Julkaistu 17.1.2019
Vinkkejä (kesä)työnhakuun Kausalan Nuokulla

Kesätyönhaku käy kuumana. Miten töitä voi hakea? Mistä (kesä)työpaikkoja löytyy? Onko pakko olla CV, että töitä saa? Entä jos työhaastattelu jännittää ihan hirvittävästi?

Näihin ja moneen muuhun asiaan on tarjolla jeesiä Kausalan Nuokun (kesä)työnhakuklinikalla. Klinikka palvelee kahtena tiistaina: 5.2. ja 19.2. kello 16-19.

Tarjolla on apua kädestä pitäen esimerkiksi ansioluettelon ja työhakemusten tekemiseen, vinkkejä työpaikkojen etsimiseen, mahdollisuus kuivaharjoitella työhaastattelua tai apuja oman myyntipuheen hiomiseen. Jos tuntuu, ettei oikein tiedä, mitä osaa ja missä on hyvä, sitäkin voidaan porukassa miettiä.

Toki paikalle saa tulla vaikka mitään työnhakupulmaa ei olisikaan. Ilta on normaali Nuokun nuortenilta.

Paikalla on myös Pohjois-Kymen 4H:n Linda Nevalainen, jolta voi kysyä ideoita 4H-yrittäjyyteen. Jos kesätyön sijaan haluaakin tienata itse omat rahansa, 4H-yrittäjyys tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden 13-28-vuotiaille.

(Kesä)työnhakuklinikka on oiva paikka valmistautua Iitin Kesätyötreffeille, jotka ovat tiistaina 12.2.2019 klo 17-19 Ravilinnan kahviossa. Kesätyötreffeillä on työnantajia, jotka etsivät tekijöitä tulevan kesän duuneihin. Työnhakijoilla on mahdollisuus kysellä avoimista työpaikoista ja työnantajat tekevät paikan päällä myös lyhyitä työhaastatteluita.

(Kesä)työnhakuklinikat Facebookissa

Kesätyötreffit Facebookissa

 

Kausalan Nuokun (kesä)työnhakuklinikka tiistaina 5.2. ja 19.2. kello 16-19.

 

Kesätyönhakuklinikka Iitti