Julkaistu 23.5.2019
Vipat Työnhaun pikatreffit ennen kesätaukoa - puhu itsesi töihin!

Kevätkauden viimeiset Työnhaun pikatreffit on kesäkuussa. Jos kesäduuni ei vielä(kään) ole löytynyt, tule Ohjaamoon ja puhu itsesi töihin!

Ennen kesätaukoa on vielä yhdet Työnhaun pikatreffit: torstaina 6.6. kello 13-16 Kouvolan Ohjaamossa on mukana työnantajia, jotka vielä etsivät paikkaajia kesän duuneihin. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille työnhakijoille.

Tilaisuus alkaa työnantajien ja heidän avointen paikkojen esittelyllä ja sen jälkeen pyörähtää käyntiin noin vartin mittaiset työhaastattelut. Työnantajat saattavat kutsua valitsemiaan työnhakijoita perusteellisempiin haastatteluihin pikahaastattelun perusteella.

Työnantajille tilaisuudet on oivia paikkoja löytää potentiaalisia tekijöitä vaikkapa kesätöihin. Työnhakijoille tilaisuudet on helppo tapa päästä haastatteluun ilman hakemusrumbaa - ja saada tietenkin hyvää kokemusta työhaastatteluista. Paikalle voi myös tulla katsomaan, mitä on tarjolla, vaikka ei haastatteluihin menisikään.
Mukaan kannattaa ottaa oma CV, jonka voi tarvittaessa jättää haastattelijalle.

Työnantajia julkaistaan tässä uutsessa ja Työnhaun pikatreffit Facebook-tapahtumassa sitä mukaa kun mukaan tulevat työnantajat vahvistuvat.

Mukana ovat seuraavat työnantajat

JUM Tapahtumat Oy
Yritys etsii jäätelönmyyjiä ja puhtaanapitotyöntekijöitä Kouvolan asuntomessuille. Kohderyhmä on 15-17 vuotiaat kesätyönhakijat.

Suoramarkkinointi Mega
Yritys etsii asiakasneuvottelijoita. Tehtävänäsi on myydä puhelimitse Alma Talentin tuotteita ja palveluita; ammattikirjoja, buukkauksia sekä lakimiesliiton koulutuksia.
Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan, johon pystyt työlläsi itse vaikuttamaan. Kokoaikaisille maksamme kuitenkin 9€/h takuupalkan, jolloin voit rauhallisin mielin keskittyä tekemään parhaasi.
Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä - annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Kymen Koirapalvelu Ky
Yritys etsii koirahoitolatyöntekijä/koirankouluttaja. Haetaan reipasta, oma-aloitteista, työtä pelkäämätöntä koiraihmistä työhön. Työssä vaaditaan pitkäaikaista koirakokemusta, sekä mielellään kokemusta useista eri harrastuslajeista ja niiden kouluttamisesta. Lisäksi vaaditaan hyvää koirien lukutaitoa ja eläintenkäsittelytaitoa sekä aloitekykyä. Työ on itsenäistä ja vastuullista. Trimmaustaito sekä markkinointialan kokemus tai vastaava katsotaan eduksi.
Työtehtäviin kuuluu:
Koirien koulutus, eriaiheisten koirakurssien vetäminen, kurssimateriaalien työstäminen, koirien hoito, ulkoilutus, ruokinta, tilojen ja ympäristön puhtaanapito, asiakaspalvelu, trimmaus ja markkinointitehtävät.

Projektivoima Oy
Yritys etsii talonrakentajaa/kirvesmiestä, rakennusapulaista ja maanrakentajaa. Myös muille rakennusalan erikoisosaajille (esim. sähkömies, putkimies) pystymme mahdollisesti olemaan avuksi töiden haussa.
 
Safetor Oy
Yritys etsii järjestyksenvalvojia. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle 1.6 - 31.8.2019 ja suurin osa töistä tapahtuu yleisötapahtumissa ja ravintolamaailmassa. Hakijoilta odotamme voimassa olevaa hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi, oma-aloitteisuutta, vastuuntunnollisuutta sekä palavaa halua kehittää omaa osaamistaan, kykyä toimia yksin ja osana tiimiä ja halua tehdä myös työtehtäviä jotka käsittävät "perinteisiä turvallisuuspalveluita". Lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
MJS-Group Oy
Yritys etsii rakennusapumiestä. Työtehtäviin kuuluu betonilattioiden pohjatyöt, kuten eristeiden, irrotus- ja radonkaistojen ja suodatinkankaan asennus. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Tampereella eli työ on matkatyötä. Työnantaja järjestää työntekijöille majoituksen ja työmatkat kuljetaan yrityksen autoilla. Ajokortti sekä työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi. Haussa on vakituinen työntekijä, mutta myös kesätyöntekijät huomioidaan. Työt voi aloittaa heti.

Paikalla on myös Pohjois-Kymen 4H:n Polku 4H-yrittäjyyteen -hanke. Jos olet kiinnostunut 4H-yrittäjyydestä, tule paikalle ja kysy lisää!

 
Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa (Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola) torstaina 6.6.2019 kello 13-16.
 
 
Psssst! Pikatreffeille voi valmistautua CV-klinikoilla Kouvolan Ohjaamossa 4.6. kello 13-16!
Tai jos olet yrittäjähenkinen ja haluat itse luoda oman kesäduunisi, osallistuu Tuunaa itsellesi kesäduunisi -workshopiin Kouvolan Ohjaamossa!
 
Työnhaun pikatreffit järjestää yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan Ohjaamo ja TE-palvelut.
 
Lisätiedot ja työnantajien ilmoittautumiset pikatreffeille
 
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
020 615 5484
 
Anita Kirkkopelto-Marttila
anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi
029 504 2087

 

Työnhaun pikatreffit Kouvola