Julkaistu 2.11.2018
Vuoden viimeinen rekrytapahtuma Ohjaamossa 29.11.

Nyt jos koskaan! Vuoden viimeinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa torstaina 29.11. klo 13-16.

Työnhaun pikatreffit on kaikille työtä kaipaaville avoin tapahtuma, jossa voi hakea paikalla olevien työnantajien avoimia työpaikkoja kävelemällä suoraan noin vartin mittaiseen työhaastatteluun.

Työnhaun pikatreffeillä työnantajat esittäytyvät klo 13 ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat voivat varata haastatteluajan haluamilleen työnantajille. Sitten käynnistyvät pikahaastattelut, jotka kestävät noin vartin per haastattelu. Työnantaja päättää, pyytääkö haastateltavaa esimerkiksi perusteellisempaan haastatteluun. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä.

Mukana olevat työnantajat:

  • TyövoimaaCom Oy: Tarjolla eri alojen mm. ravintola- ja siivousalan tehtäviä
  • Jakelusuora Oy: Tarjolla mainostenjakelutehtäviä
  • VMP Kouvola: Tarjolla mm. palvelu-, rakennus- ja elintarvike-alan paikkoja
  • Nuorten työpaja: Tarjolla siivoojan ja kahvilatyöntekijöiden töitä.
  • Lisäksi tapahtumassa haastatellaan hakijoita myyntiedustajan työhön. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen 8kk, jonka jälkeen töiden jatkuminen on todennäköistä. Ajokortti on oltava, oma auto katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja itse pitää osata suunnitella työpäivän sisältö. Kaupallisen alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Paikalla on myös oppisopimustoimisto ja Pohjois-Kymen 4H.

Paikalle voi tulla ilman CV:tä, mutta jos sellainen on valmiina, kannattaa mukaan ottaa useampikin kopio.

Ennen tapahtuman alkua on CV-klinikka klo 12-13. Tule kysymään neuvoa CV:n tekemiseen tai pyytämään arviota omasta CV:stäsi.

Työnantajat voivat ilmoittautua tapahtumaan Taru Mikkoselle taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484 tai Anita Kirkkopelto-Marttilalle anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi 029 504 2087.

Tapahtuma Facebookissa.

Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa (Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15) to 29.11. klo 13-16.