Julkaistu 1.12.2017
Vuoden viimeinen Työnhaun Speed Date to 14.12.

Tykkimäen Sauna, LähiTapiola Vellamo, Jakelusuora ja ISS Palvelut Oy ovat mukana Työnhaun Speed Date -tapahtumassa to 14.12. klo 14-17. Tapahtuma järjestetään Kouvolan Ohjaamossa, kauppakeskus Valtarissa. Ennen tapahtuman alkua on mahdollisuus oppia myymään omaa osaamistaan, ja työnhaun pikatreffien aikana voi saada henkilökohtaista sparrausta.

Työnhaun pikatreffeillä työnantajat ja työnhakijat kohtaavat toisensa lyhyissä, noin vartin mittaisissa työhaastatteluissa. Työnhakijoiden ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan etukäteen tai kirjoittaa työhakemuksia. Riittää, että tulee paikalle CV:n kanssa ja on valmistautunut työhaastatteluun. Tapahtuman alussa hakijat saavat varata työhaastatteluaikoja haluamilleen työnantajille.

Työnhaun Speed Daten 14.12. työnantajat:
LähiTapiola Vellamo
"Haemme Vellamon alueyhtiön DigiCenterin elämänturvastrategian toteuttajia. Olet joukkueemme avainpelaaja. Sinulla on tärkeä rooli asiakkaidemme elämän ja menestyksen turvaamisessa. DigiCenterissä asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköisesti, verkkotapaamisissa ja virtuaalitapaamisissa. Näissä kaikissa kohtaamisissa pyrkimyksenä on yllättää asiakas niin positiivisesti, että hän suosittelee meitä muillekin. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaan akuutin asian hoitamisen lisäksi sitä, että kartoitamme hänen muut vakuutus- ja säästämistarpeet, jotta asiakas saa omistamastaan yhtiöstä kattavan palvelun.
Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, elämänturvaajan asennetta, vahvaa myynnillistä otetta, kiinnostusta ja kehittymishalua digitaaliseen asiakaskohtaamiseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja."

ISS Palvelut Oy

Tykkimäen Sauna

Jakelusuora

 

Tuplaa mahdollisuutesi onnistua – Opi myymään osaamistasi -workshop Honor Groupin päävalmentaja Tuure Tervosen johdolla Kouvolan Ohjaamossa to 14.12. klo 13.30-14.00.

Tervonen on paikalla Työnhaun Speed Date -tapahtuman ajan tarjoamassa henkilökohtaista sparrausta ja neuvontaa.