Julkaistu 22.6.2016
Work Pilots -duunikeikkoja auki - katso ohjeet, miten voit hakea keikkoja!

Work Pilots - projekti etenee Kouvolassa. Kouvolan Lakritsin ja Kouvolan kaupungin sponsoroimia työtehtäviä on ollut auki ja lisää tulee koko ajan! Keikkoja tarjoavina järjestöinä ja yhdistyksinä mukana ovat jo muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri, Valkealan museoyhdistys, Myllykosken latu ja Kymenlaakson partiopiiri.

Nuorille keikat on helppo tapa saada työkokemusta ja palkkaa. Jos haluat kokeilla sovellusta ja tehdä keikkaa, toimi näin:

1. Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi (toimii iOS ja Android-puhelimissa) TAI rekisteröidy palveluun tietokoneella Work Pilots -sivustolla

2. Rekisteröityessä laita tarvittavat tiedot - muun muassa tilinumero, osoite, toimintasäde jolla haluat keikkoja tehdä ja veroprosentti. Kannattaa valita kaikki mahdolliset työt kiinnostuksen kohteiksi!

3. Kun sovellus ilmoittaa avoimista keikoista, hae tehtävää.

4. Kun sinut valitaan tekemään tehtävää, käy tekemässä keikka, anna palaute työn teettäjälle ja odottele rauhassa, koska palkka tupsahtaa tilille.

Palkka on kiinteä 10 euroa per tunti. Kaikki tehdyt duunit tallentuvat omaan profiiliin ja ne saa tulostettua sieltä vaikkapa ansioluettelon liitteeksi. Sovellus hoitaa sopimukset ja verot automaattisesti. Sovellus myös näyttää, paljonko nuori on tienannut.

Keikkojen aukeamista raportoidaan Duunista toimeen -hankkeen Facebook-sivulla ja Instagramissa. Kannattaa siis tykätä ja seurata, niin pysyy kärryillä, missä keikkojen kanssa mennään!

Katso Work Pilots -video.

work pilots keikkatyö duunista toimeen