Julkaistu 4.7.2018
Work Pilots -kesäkampanja haastaa kouvolalaiset yritykset työllistämään

Maksa palkkaa kahdelta tunnilta, saat kaksi tuntia kaupan päälle! Osallistumista varten tarvitset käyttäjäprofiilin Work Pilotsiin, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen tai käyttää verkossa tietokoneella. Kun tarjoat ensin vähintään kaksi tuntia töitä Work Pilotsin kautta heinä-syyskuun 2018 aikana, saat kaksi tuntia kaupan päälle.

Kampanja on tarkoitettu vain kouvolalaisille yrityksille. Kampanja-aika on 4.7. - 30.9.2018. Huom. Kampanja-aikaa on jatkettu.

Mikä on Work Pilots?

Work Pilots on kotimainen mobiilipalvelu, jota voi käyttää myös tietokoneella. Sen avulla voi etsiä työntekijöitä lyhytkestoisiin keikkatöihin.

Yhden Work Pilots -palvelun kautta maksetun työtunnin hinta on 16 euroa (12,90 + alv 24 %), josta työntekijä saa aina kiinteän 10 euron palkan. Sovellus hoitaa maksuliikenteen, sopimukset ja verot puolestasi.
Lue lisää Work Pilotsin nettisivuilta.

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, ota yhteyttä: taru.mikkonen@kinno.fi, 020 615 5484. (Lomalla 23.7.-27.7.)

Miten saan kesäkampanjatunnit käyttööni?

  1. Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi tai käytä sitä tietokoneella.
  2. Luo työnantajaprofiili. Täytä kaikki pyydetyt tiedot huolella.
  3. Avaa vähintään kahden tunnin edestä työkeikkoja. Esim. yksi kahden tunnin keikka tai kaksi tunnin keikkaa.
  4. Valitse hakijoista työntekijä, ja kuittaa työ tehdyksi keikan jälkeen.
  5. Käy täyttämässä tietosi täällä ja saat viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa käyttöösi 2 maksutonta kampanjatuntia, joilla voit avata lisää työkeikkoja sovelluksessa.

Millaista työtä voin tarjota Work Pilotsissa?

Voit tarjota sellaista työtä, jonka lähes kuka tahansa pystyy tekemään. Sovelluksen kautta löydät ahkeria apulaisia pieniin keikkahommiin tai avustaviin työtehtäviin, kuten varaston siivoamiseen, tavaroiden järjestelyyn tai kahvin kaatamiseen.

--

Work Pilots -kampanjatunnit ovat osa Kouvolan kaupungin aiemmin sponsoroimia tunteja nuorten työllistämiseksi. Kampanjatuntien jakamista koordinoi Kouvolan Innovation Oy:n Rekrystä toimeen -hanke.

Kesäkampanja on suunnattu vain kouvolalaisille yrityksille. Yritys voi hyödyntää tarjouksen vain kerran kampanjan aikana. Kampanja-aika on 4.7. - 30.9.2018.