Myyntineuvottelija
Työtehtävän kuvaus: 

Atplast Oy on ruiskuvaluun erikoistunut muoviteollisuuden perheyritys. Tuotantotilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrelta Kausalassa. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita Atplast mattoja ja Leijona® tuulikaappimattoja koteihin sekä julkisten tilojen edustalle. Sen lisäksi liiketoimintaamme kuuluu muovituotteiden sopimusvalmistus.

Haemme myyntitiimiimme MYYNTINEUVOTTELIJAA

Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Kykenet myymään tuotteita asiantuntevalla otteella. Työssä menestyminen vaatii määrätietoisuutta ja itsevarmuutta, sekä kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin. Sen lisäksi sinulla tulisi olla hyvät kirjoitus- sekä tietotekniset taidot. Työ on melko itsenäistä, joten sinulta vaaditaan itseohjautuvuutta, mutta myös tiimissä työskentely tulee olla sinulle luontevaa. Kaupallinen koulutus sekä aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu Leijona® tuulikaappimattojen B2B myynti sekä uusien asiakassuhteiden hankinta. Työ tapahtuu pääosin toimistolta käsin puhelimen välityksellä. Sen lisäksi tarjousten valmistelu ja tilausten tekeminen järjestelmään kuuluvat työtehtäviisi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja eteenpäin pyrkivässä yrityksessä. Lähetä meille vapaa hakemus sekä ansioluettelo mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakumenettely: 

Hakemukset ja tiedustelut: hanna.savelainen@atplast.fi

Työpaikan sijainti: 
Kausala