Siivoojan / laitoshuoltajan sijaishaku
Työtehtävän kuvaus: 

Puhtauspalvelut tarjoaa ympäristöä säästävää ja kiinteistön arvoa säilyttävää ylläpito- ja perussiivous- sekä lisäpalveluja. Puhtauspalvelujen henkilöstö luo tiloihin viihtyvyyttä, hygieenisyyttä, edustavuutta ja turvallisuutta. Palvelusopimuksen perustana on kustannustehokas toiminta ja tarkoituksenmukainen puhtaustaso erityyppisissä toimitiloissa. Puhtauspalvelujen 208 moniosaajaa siivoaa 359 000 neliötä 243 kiinteistössä.

Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esimiesten välillä takaa hyvän tiedonkulun ja parhaan mahdollisen kokonaispalvelupaketin.

Kelpoisuusedellytyksenä on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Huomioimme myös pitkän työkokemuksen omaavat hakijat.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen päätökseen ja työn suunnitteluun.

Haemme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan päivittäisistä ylläpito ja perussiivoustehtävistä. Terveyden- ja päivähoidon yksiköissä osallistumme myös ruoka-, hoiva- ja vuodehuoltotehtäviin.

Kiinnostuitko tehtävistämme? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme yhteydessä sinuun.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 90 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Hakumenettely: 

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/kvl-80-1-12

Puhtauspalvelusuunnittelijat: Johanna Ikonen, puh. 020 615 8244 Marja Priha-Ahomies, puh. 020 615 7098 Margit Paakala, puh. 020 615 8082 Puhtauspalvelupäällikkö: Heli Lotti, puh. 020 615 7829 sähköposti: etunimi.sukunimi@kouvola.fi