Ilmoita työllistämisestä

Palkkasitko firmaan nuoren työntekijän? Käytitpä rekrytoinnissa omia väyliäsi tai tämän sivuston Duunipankkia, muista aina ilmoittaa tapahtunut työllistäminen hankkeelle!

Ilmoituksen työllistämisestä voit tehdä alla olevalla lomakkeella. Ilmoituksella takaat, että yrityksesi saa positiivista näkyvyyttä nuorten työllistäjänä. Yrityksen nimi julkaistaan sivustolla kohdassa ”Työllistäneet yritykset”. Nuorten työllistymistarinoita voi lukea Kummit ja tarinat -sivun Onnistumisia-kohdasta. Tarinoissa työpaikan löytäneet nuoret kertovat oman tarinansa ja työllistäneet yritykset saavat siinä sivussa positiivista näkyvyyttä. Työllistäneitä yrityksiä voidaan käyttää myös muissa tilaisuuksissa heidän niin halutessaan.

Väärinkäytösten välttämiseksi tarkastamme kaikki yritystä koskevat tiedot ennen niiden siirtämistä sivustolle. 

Kriteerit ilmoitukselle

Ilmoituksen työllistämisestä voi tehdä, kun työsuhde on solmittu 1.11.2015 jälkeen, työllistettävä on 17-29-vuotias, työsuhde on vähintään kahden kuukauden mittainen ja TES:sin mukainen. Sillä ei ole merkitystä, onko työsuhde osa-aikainen vai täysiaikainen.

 

Ilmoita työllistämisestä alla olevalla lomakkeella.

Oranssilla merkityt tiedot tulevat näkyviin sivuston "Työllistäneet yritykset"-osioon. Muut tiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti, ja niitä käytetään ainoastaan hankkeen raportointitarkoituksiin.

Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Yritystiedot
Yhteyshenkilön tiedot
Tiedot työllistetyistä

Pystyvälilehdet