Julkaistu 7.8.2019
Työnhakutiimistä sparrausta työnhakuun muilta työnhakijoilta

Työnhaku käy työstä, mutta kenen kanssa siitä voisi sparrailla? Ohjaamossa ainakin! Työnhakutiimi on työnhakijoiden oma ryhmä, joka kokoontuu joka toinen viikko.

Työnhakutiimi on työtä hakevien oma ryhmä, jossa voi jutella työnhakuun liittyvistä kysymyksistä. Jos tuntuu, ettei omasta lähipiiristä löydy samassa tilanteessa olevaa, niin työnhakutiimistä löytyy! Tiimissä voi halutessaan hioa työhakemuksia ja ansioluetteloita, kysellä vinkkejä työnhakuun ja työhaastatteluihin tai jakaa omaa osaamistaan muille.

Ryhmä kokoontuu aina parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13-15 Ohjaamossa. Jokaisen kuukauden ensimmäisenä kokoontumiskertana ohjelmassa on ensin asiantuntijan vinkit johonkin työnhakuun liittyvään teemaan. Syksyn teemoissa on ainakin rekrytoijan vinkkejä hakemusten tekemiseen ja työhaastatteluun ja opastusta sosiaalisen median hyödyntämiseen työnhaussa.

Tapahtumat ovat vapaamuotoisia ja vapaaehtoisia ja suunnattu alle 30-vuotiaille työnhakijoille. Mukaan saa tulla jokainen, jolle työn etsiminen on ajankohtaista. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita ja tilaisuudet ovat luonnollisesti maksuttomia.

Työnhakutiimi Kouvolan Ohjaamossa joka toinen keskiviikko alkaen keskiviikkona 4.9. kello 13-15. Sitä seuraavat ajankohdat ovat 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11. ja vuoden viimeinen kerta 11.12. Asiantuntijoiden alustukset on kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona syys-, loka-, marras- ja joulukuussa.

Työnhakutiimin ensimmäisen kokoontumisen Facebook-tapahtuma.

Lisätietoja

Taru Mikkonen taru.mikkonen@kinno.fi 040 489 9284
Katja Tynys katja.tynys@te-toimisto 0295 042 209

Työnhakutiimi Kouvolan Ohjaamo