Työnhaun pikatreffeillä etsitään eri alojen osaajia

Työnhaun pikatreffeillä etsitään osaajia muun muassa ravintola-alan ja turvallisuusalan hommiin. Tarjolla on erimittaisia työsuhteita vakituisesta työstä osa-aikaiseen.

Ensimmäiset uudessa Ohjaamossa järjestettävät Työnhaun pikatreffit tuovat paikalle jälleen runsaan määrän avoimia työpaikkoja. Mukana on neljä työnantajaa, jotka etsivät eri alojen osaajia.

Vuoden ensimmäisillä pikatreffeillä kymmenen työnantajaa

Vuoden ensimmäiset Työnhaun pikatreffit järjestetään Soteklinikka Hellissä. Paikalle on ilmoittautunut kymmenen työnantajaa.

Tämän vuoden Työnhaun pikatreffit starttaa tammikuussa. Ensimmäinen tapahtuma on KSAOn Soteklinikka Hellissä Kuusankoskella. Tällöin paikalla on hyvinvointialan työnantajia, jotka etsivät muun muassa lähihoitajia ja lastenohjaajia.

Tarjolla on erilaisia työsuhteita mutta myös oppisopimuskoulutuksesta ja harjoittelupaikoista voi kysyä. Työnantajat haastattelevat työnhakijoita tapahtuman aikana.

Nuoret ja työnantajat kohtaavat Iitin Kesätyötreffeillä

Iitin Kesätyötreffit tuo jälleen iittiläiset työnhakijat ja työnantajat yhteen. Tapahtumassa työnhakijoilla on mahdollisuus tehdä vaikutus työnantajiin ja työnantajilla puolestaan on tilaisuus kohdata hakijoita kasvotusten.

Iitin Kesätyötreffit on rekrytointimessu, jossa työnantajat ovat valmiita kertomaan avoimista paikoistaan ja myös haastattelevat työnhakijoita. Työnhakijoilla on mahdollisuus kysellä avoimista paikoista ja tehdä vaikutus työnantajiin kasvotusten.

Työnhaun pikatreffeillä etsitään hyvinvointialan työntekijöitä

Vuoden ensimmäiset Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan seudun ammattiopiston Helli-soteklinikalla. Kohderyhmänä ovat hyvinvoinnin koulutusalat.

Tammikuun pikatreffit on suunnattu niille työnantajille, jotka haluavat tarjota työtä, kesätyötä, työssäoppimispaikkoja tai oppisopimuksen hyvinvoinnin koulutusalojen opiskelijoille. Koulutusaloihin kuuluvat lähihoitajat ja lastenohjaajat. Tapahtuma järjestetään tiistaina 29.1.2019 kello 10-13 Soteklinikka Hellissä Kuusankoskella.

Keikkaa auki nuorille - ilmoittaudu mukaan!

Duunista toimeen etsii nuoria tekemään yrityskäyntejä eri puolilla Kouvolaa. Tehtävänkuvana on jalkautua yrityksiin kertomaan maksuttomista Work Pilots -tunneista. Tavoitteena on saada kouvolalaisia yrityksiä avaamaan profiilin Work Pilots -sovellukseen ja siten lisää keikkatyötä tarjolle.

Markkinointikeikat toteutetaan marraskuun 2018 aikana tekijöiden omilla aikataulujen mukaan. Keikkoja voi hakea Work Pilots -sovelluksessa  tai ilmoittautumalla suoraan Taru Mikkoselle (taru.mikkonen@kinno.fi).

Rekisteröidy Work Pilotsin käyttäjäksi ja saat käyttöösi kaksi maksutonta työtuntia

Olisiko sinulle hyötyä siitä, että saisit jouluapulaisen kahdeksi tunniksi – ilmaiseksi ja ilman työsopimuksen solmimista tai harmaata taloutta? Kouvolalaisille yrityksille on tarjolla mahdollisuus kokeilla Work Pilots -sovellusta maksutta. Kun lataat sovelluksen marras-joulukuun aikana, saat käyttöösi kaksi maksutonta työtuntia, joilla voit palkata itsellesi työntekijän kahdeksi tunniksi. Sovellus hoitaa palkanmaksun, sopimukset ja verot.

Mitä on Kouvolan etsivä nuorisotyö?

Etsivän nuorisotyön ensisijainen kohderyhmä ovat 16–29-vuotiaat nuoret, jotka eivät ole palvelujen piirissä, tai joille palveluihin kiinnittyminen on haastavaa.

Työn lähtökohtia ovat nuorilähtöisyys ja vapaaehtoisuus, maksuttomuus ja luottamuksellisuus. Etsivän työn ohjaukselle tulee olla selkeä päämäärä, ja työskentelyn tulee lähteä nuoren omasta tarpeesta ja halusta muutokseen.

Etsivällä työllä tulee olla jokin lisäarvo nuoren elämässä; ei ole syytä tuoda uutta aikuista nuoren elämään, jos olemassa olevat palvelut voivat hoitaa nuoren asiaa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ajankohtaista