Maksuton hygieniapassitesti Iitissä

Rekrystä toimeen -hanke tarjoaa maksuttoman hygieniapassitestin 17-29-vuotiaille iittiläisille ja kouvolalaisille. Mukaan mahtuu 15 nopeinta. Testi järjestetään Iitissä.

Rekrystä toimeen -hanke tarjoaa hygieniapassitestin vuosina 1990-2002 syntyneille eli 17-29-vuotiaille kouvolalaisille ja iittiläisille nuorille (asuinpaikka Kouvola tai Iitti). Testi järjestetään Iitin Kausalassa Ravilinnan kahviossa torstaina 23.5. kello 16.30 alkaen. Testissä ja siihen liittyvässä oheisohjelmassa menee noin kaksi tuntia.

Seuraava Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus käynnistyy kesäkuussa

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennuksessa tavoitteena on löytää suunta elämälle. Valmennus on toteutettu jo kahdesti ja kesäkuussa alkaa kolmas valmennus. Ilmoittautuminen valmennukseen on nyt auki.

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka miettivät, mikä on heidän seuraava steppi. Valmennuksen tavoitteena on sparrata kohti tulevaisuutta, oli se sitten työ, koulutuspaikka tai jokin muu asia. Osallistujia autetaan löytämään omia vahvuuksia ja näkökulmia ja avataan erilaisia mahdollisuuksia jatkaa kohti tulevaisuutta.

Toukokuun pikatreffeillä haussa muun muassa sijaisia kaupungille

Toukokuussa on jälleen Työnhaun pikatreffit. Mukana on useampia työnantajia, jotka etsivät tekijöitä erilaisiin hommiin. Osa töistä vaatii osaamista, mutta tarjolla on myös paikkoja, joissa asenne ja motivaatio on oikeaa koulutusta tärkeämpää.

Seuraavat Työnhaun pikatreffit on torstaina 16.5. kello 13- 16 Kouvolan Ohjaamossa. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille työnhakijoille.

Huhtikuussa Työnhaun pikatreffeillä kuusi työnantajaa mukana

Huhtikuun Työnhaun pikatreffeillä on mukana kuusi työnantajaa. Haussa on muun muassa kokkeja, kahvilatyöntekijöitä ja turvallisuusalan osaajia. Osa paikoista on tarkoitettu alaikäisille työnhakijoille.
 
Seuraavat työnhaun pikatreffit on torstaina 11.4. Kouvolan Ohjaamossa. Työnantajat esittelevät avoimet paikkansa kello 13. Sen jälkeen käynnistyvät vartin mittaiset pikahaastattelut. Tapahtuma päättyy kello 16.
 

Työnhaun pikatreffeillä etsitään eri alojen osaajia

Työnhaun pikatreffeillä etsitään osaajia muun muassa ravintola-alan ja turvallisuusalan hommiin. Tarjolla on erimittaisia työsuhteita vakituisesta työstä osa-aikaiseen.

Ensimmäiset uudessa Ohjaamossa järjestettävät Työnhaun pikatreffit tuovat paikalle jälleen runsaan määrän avoimia työpaikkoja. Mukana on neljä työnantajaa, jotka etsivät eri alojen osaajia.

Vuoden ensimmäisillä pikatreffeillä kymmenen työnantajaa

Vuoden ensimmäiset Työnhaun pikatreffit järjestetään Soteklinikka Hellissä. Paikalle on ilmoittautunut kymmenen työnantajaa.

Tämän vuoden Työnhaun pikatreffit starttaa tammikuussa. Ensimmäinen tapahtuma on KSAOn Soteklinikka Hellissä Kuusankoskella. Tällöin paikalla on hyvinvointialan työnantajia, jotka etsivät muun muassa lähihoitajia ja lastenohjaajia.

Tarjolla on erilaisia työsuhteita mutta myös oppisopimuskoulutuksesta ja harjoittelupaikoista voi kysyä. Työnantajat haastattelevat työnhakijoita tapahtuman aikana.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ajankohtaista