Work Pilots -kesäkampanja haastaa kouvolalaiset yritykset työllistämään

Maksa palkkaa kahdelta tunnilta, saat kaksi tuntia kaupan päälle! Osallistumista varten tarvitset käyttäjäprofiilin Work Pilotsiin, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen tai käyttää verkossa tietokoneella. Kun tarjoat ensin vähintään kaksi tuntia töitä Work Pilotsin kautta heinä-syyskuun 2018 aikana, saat kaksi tuntia kaupan päälle.

Kampanja on tarkoitettu vain kouvolalaisille yrityksille. Kampanja-aika on 4.7. - 30.9.2018. Huom. Kampanja-aikaa on jatkettu.

Mikä on Work Pilots?

Kouvolan kaupungin kesätyösetelit on jaettu loppuun

Kouvolan kaupungin 15–17-vuotiaille nuorille tarjoamat kesätyösetelit on jaettu loppuun ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika olisi päättynyt toukokuun lopussa. Kesätyöseteleitä oli jaossa 70 kappaletta.

Kouvolan kaupunki on jakanut nuorille jo useampana vuonna kesätyöseteleitä, joiden tarkoitus on helpottaa kesätyöpaikan saamista. Tänä vuonna seteleitä oli jaossa 70 kappaletta ja ne oli suunnattu 1517-vuotiaille kouvolalaisille nuorille.

Ohjaamosta monipuolista apua alle 30-vuotiaiden elämään

Kaipaatko kuuntelevia korvia tai hyviä neuvoja? Mietityttävätkö raha-asiat, terveys, työllisyys, ammatinvalinta tai joku muu asia? Tutustu Kouvolan Ohjaamon viikkolukkariin, ja kohtaa maksutta eri alojen ammattilaisia.

Ohjaamo Kouvola tarjoaa 15-29-vuotiaille palvelut saman katon alta. Palvelut ovat maksuttomia ja niihin voi tulla ilman ajanvarausta. Kaikki Ohjaamossa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Ohjaamon tilat ovat esteettömiä.

Ohjaamo Kouvola, Kouvolankatu 15 (kauppakeskus Valtari), 45100 Kouvola, avoinna ma-to klo 13.00 - 16.30.

Unelmaduuni-kilpailun voittajat on valittu

Tämän kesän unelmaduuneissa sometetaan, liikutetaan lapsia ja pidetään lapsiparkkia.

Unelmaduuni-kilpailuun tuli 22 ehdotusta, joiden joukosta raati valitsi voittajiksi Suvi Lehtorannan, Eveliina Simolan ja Katarina Ketolan unelmaduunit. Voittajat pääsevät töihin itse keksimiinsä unelmaduuneihin tänä kesänä. Kaksi työpaikoista on Kouvolan kaupungin alaisuudessa ja yksi Kymen Seudun Osuuskaupalla.

Ohjaamossa otetaan tulevaisuus haltuun!

Oletko kyllästynyt toimettomana sohvalla köllöttelyyn? Ohjaamossa alkava valmennus on hyvä mahdollisuus katkaista tekemättömyyden kierre ja ottaa tulevaisuus haltuun.

Valmennuksessa annetaan hyvät eväät työelämään ja roima annos yrittäjämäistä asennetta, jolla pärjää hommassa kuin hommassa.

Valmennuksen tyyli poikkeaa totutusta, joten luvassa ei ole ankeilua, pönötystä ja ulkoa oppimista, vaan oikeiden töiden tekemistä oikeille asiakkaille oikealla rahalla. Valmennuksesta on siis mahdollista tienata myös rahaa, mutta valmennus on maksuton.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ajankohtaista