Kevään viimeinen pikarekrytapahtuma kesäkuun alussa

Kevään viimeinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 7.6.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytointitapahtumissa työnantajat saavat tavata työnhakijat ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 
Rekrytapahtumassa mukana olevat työnantajat:
 

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisensa Työnhaun pikatreffeillä

Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 17.5.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytapahtumissa työnantajat saavat tavata potentiaalisia työntekijöitä ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 

Mistä tapahtumassa on kyse?

Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa 12.4.

Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 12.4.2018 klo 13-16. Tule suoraan työhaastatteluun!

Tällä kertaa tarjolla on kesätöitä, jotka sopivat hyvin myös alaikäisille. Kesätyöntekijöitä etsitään kahvilatyöhön (useampi paikka) ja mainosten jakoon. Lisäksi voi kysellä ysiluokkalaisten kesätyöllistämisestä Kouvolassa tai (kesä)työpaikoista Euroopassa.

Työnhaun pikatreffit goes Xamk & KSAO

Työnhaun pikatreffit jalkautuu Kouvolan oppilaitoksiin maaliskuun aikana. Kevään loput rekrytapahtumat järjestetään tuttuun tapaan Kouvolan Ohjaamossa.

Rekrytapahtuma Työnhaun pikatreffit järjestetään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa eli Xamkissa (Paraatikenttä 7, päärakennuksen ala-aula) torstaina 15.3. klo 13-16. Viikkoa myöhemmin eli torstaina 22.3. työntekijät ja työnhakijat kohtaavat toisensa Kouvolan seudun ammattiopistossa eli KSAO:ssa (Utinkatu 44).

Iitin kesätyötreffit yhdistää työnhakijat ja työnantajat

Iitin kesätyötreffeillä on mahdollisuus jututtaa kesätyöntekijöitä etsiviä työnantajia.
 
Iitin kesätyötreffeille on tulossa työnantajia, jotka etsivät kesätyöntekijöitä. Kävijät saavat kohdata heidät kasvotusten ja puhua itsensä töihin. Tapahtuma järjestetään Kausalan Nuokulla. Mukaan kannattaa ottaa useampi kopio omasta CV:stä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Tarjolla apua (kesä)työnhakuun Kausalan Nuokulla!

Iitissä laitetaan työnhaun dokumentit kuntoon Iitin kesätyötreffejä ja muuta työnhakua varten. 

Kesätyönhaku on jo käynnissä ja nyt on viimeistään hyvä viilata ansioluettelot ja hakemukset viimeisen päälle kuntoon! Kausalan Nuokulla työnhaun dokumenttien hiomiseen saa apua tiistaina 30.1. klo 16-20. Illan aikana Duunista toimeen auttaa CV:n laatimisessa tai päivittämisessä. Apua saa myös vaikkapa työhakemuksen tekemiseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä ilmoittautumista vaadista.

Apua työnhakuun Ohjaamon (kesä)työnhakuklinikoilta

Mistä voi hakea töitä? Millainen työhakemus vetoaa työnantajaan? Tule Ohjaamon (Kesä)työnhakuklinikoille hakemaan vastauksia ja neuvoja kolmena keskiviikkona. Viimeinen klinikka järjestetään ke 7.3. klo 13-16.30. Tervetuloa! Vapaa pääsy.
 

Ohjaamon työnhakuklinikalla jokaiselle tarjotaan yksilöllistä apua työnhakuun liittyvissä asioissa. Voimme katsoa yhdessä työhakemuksen tai CV:n tekemistä, valmistautua työhaastatteluun tai miettiä uusia keinoja työnhakuun. Jos mikä tahansa asia askarruttaa työnhaussa, tule rohkeasti kysymään tai juttelemaan.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtuma