Tuplaa mahdollisuutesi onnistua työhaastattelussa!

Vuoden viimeisen Työnhaun Speed Date -tapahtuman aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta työhaastatteluun. Ennen työnantajien paikalle saapumista järjestetään workshop, jossa opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja markkinoimaan omaa osaamista. Workshopin ohjaajana toimii Honor Groupin päävalmentaja Tuure Tervonen. Workshop alkaa to 14.12. klo 13.30 Kouvolan Ohjaamossa, ja Työnhaun Speed Daten työhaastattelut järjestetään klo 14-17.

Työpaikka haaveissa? Tuu Nuokulle 23.11.

Duunista toimeen neuvoo työnhakuun liittyvissä asioissa Kausalan Nuokulla (Veteraanitie 2, Ravilinna) to 23.11. klo 16 alkaen. Mukana myös Säpinäsataset, joka tarjoaa rahoitusta hyville ideoille.

Eikö työnhaku tuota tulosta? Haaveiletko jo kesätyöpaikasta? Tuntuuko, että CV kaipaisi viilausta? Haluaisitko jutella työnhakuun liittyvistä asioista? Jos vastasit "kyllä" johonkin edellä esitettyyn kysymykseen, tule tapaamaan meitä Kausalan Nuokulle. Ota mukaan CV. Jos sinulla ei vielä ole CV:tä, autamme sen tekemisessä.

Liikuta nenää duunia kohti 10.11.

Kouvolan Ohjaamossa järjestetään Nenäpäivä-tempaus, jossa voi napata itselleen työpaikan VMP Kouvolalta. Samalla voi kartuttaa Nenäpäivän pottia osallistumalla pieniin liikuntahaasteisiin.

Ohjaamossa järjestetään Liikuta nenää duunia kohti -tapahtuma perjantaina 10.11.2017 klo 10-14. Tapahtumassa on Työnhaun Speed Date -tyylisesti pikatyöhaastatteluita, joissa voi puhua itsensä suoraan töihin. Ota mukaan CV ja tule hakemaan työpaikkaa!

Kaupan alan töitä tarjolla rekrytapahtumassa 16.11.2017

Työnhaun Speed Date -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen Kouvolan Ohjaamossa torstaina 16.11. klo 14-17. Tällä kertaa tarjolla on kaupan ja hoiva-alan töitä.

Tapahtuman alussa työnantajat esittäytyvät ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat pääsevät varaamaan vartin mittaisia haastatteluaikoja haluamilleen työnantajille. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle, jotta pääsee haastatteluun haluamalleen työnantajalle!

Oppisopimus tutuksi Iitissä 11.4.2017

Mitä hyötyä oppisopimuksesta on työnantajille, työntekijöille ja työnhakijoille? Se selviää Iitin kunnantalon valtuustosalissa (Rautatienkatu 20, Kausala) tiistaina 11.4. klo 14.30.

Oppisopimuksella voi esimerkiksi hankkia itselleen ammatillisen koulutuksen tai syventää omaa osaamistaan. Työnantajalle oppisopimus tarjoaa mahdollisuuden kouluttaa henkilöstöä uusiin tehtäviin tai räätälöidä hyvä tyyppi ammattitaitoiseksi työntekijäksi.

Työnhaun Speed Date Kouvolan Ohjaamossa 6.4.2017

Pikatyöhaastatteluita järjestetään Kouvolan Ohjaamossa seuraavan kerran torstaina 6.4. klo 13-16.

Työnhaun Speed Date -tapahtumassa työnantaja ja työnhakija kohtaavat 15 minuuttia kestävässä haastattelussa. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Työnantajat voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan ottamalla yhteyttä:

Taru Mikkonen
Asiantuntija, yritysyhteistyö nuorten työllistämiseksi, Duunista toimeen -hanke
020 615 5484 taru.mikkonen@kinno.fi

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtuma