Osaatko antaa palautetta ja ottaa sitä vastaan?

Palautteen antaminen ja sen vastaanottaminen on vaikea laji. Osaatko sinä ottaa vastaan rakentavaa palautetta omasta toiminnastasi? Miltä kehut sinusta tuntuvat? Joskus tunteet valtaavat mielen ja palautetta tulee annettua äkkipikaistuksissaan. Miten antaa palautetta niin, että asia menee perille ja tulet ymmärretyksi? Mitkä ovat palautteen annon sudenkuopat? Entä mikä on palautteen annon hampurilaismalli?

Kävele suoraan työhaastatteluun ja puhu itsesi töihin!

Vuoden viimeinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa NuPa-talolla torstaina 21.11. klo 13-16. Kävijät pääsevät vartin pikatyöhaastatteluihin, ja voivat puhua itsensä töihin ilman työhakemusrumbaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Työnhaun pikatreffeillä mukana olevat työnantajat ja tarjolla olevat työtehtävät:

Amiko Oy
- kassamyyjiä
- automekaanikko
- nostolaiteasentaja
- hitsaajia keikkatyöhön

Uusien alkujen festarit KSAO:lla marraskuussa

Opiskelijoille, työnhakijoille ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille järjestetään Uusien alkujen festarit Kouvolassa perjantaina 9.11.2018 kello 10-14. KSAO:lla järjestettävässä tapahtumassa paikalliset yhdistykset, yritykset ja oppilaitokset esittelevät toimintaansa.

Uusien alkujen festareilla paikalliset toimijat esittäytyvät ja kävijät saavat poimia itselleen uusia ajatuksia ja suunnitelmia. Kenties tapahtumasta löytyy uusi harrastus tai tulevaisuuden haaveammatti? Tarjolla myös edullinen keittolounas.

Iitissä esitellään oppisopimuskoulutusta

Iitin kunnantalon valtuustosalissa järjestetään torstaina 27.9. klo 15-17 oppisopimusinfo, jossa esitellään oppisopimuskoulutusta ja kuullaan työnantajan ja oppisopimuskouluttautujan omakohtaisia kokemuksia.

Tapahtuma on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita työn ohessa suoritettavasta ammattitutkinnosta ja työnantajille, jotka kaipaavat henkilöstölleen lisäkoulutusta tai haluavat rekrytoida henkilön, joka voi oppisopimuksella hankkia itselleen työssä tarvittavan koulutuksen.

Työtä tarjolla syksyn ensimmäisillä Työnhaun pikatreffeillä

Työnhaun pikatreffit on kaikille työnhakijoille avoin tapahtuma, jossa voi hakea paikalla olevien työnantajien avoimia työpaikkoja kävelemällä suoraan työhaastatteluun. Uutuutena on ennen tapahtuman alkua järjestettävä työnhaun work shop, jossa saa henkilökohtaista apua esim. CV:n kirjoittamisessa tai työhaastatteluun valmistautumisessa.

Syksyn ensimmäinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa (Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15) to 13.9.2018 klo 13-16. Mukana ovat ainakin seuraavat työnantajat:

Kevään viimeinen pikarekrytapahtuma kesäkuun alussa

Kevään viimeinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 7.6.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytointitapahtumissa työnantajat saavat tavata työnhakijat ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 
Rekrytapahtumassa mukana olevat työnantajat:
 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtuma