Työnhaun pikatreffit goes Xamk & KSAO

Työnhaun pikatreffit jalkautuu Kouvolan oppilaitoksiin maaliskuun aikana. Kevään loput rekrytapahtumat järjestetään tuttuun tapaan Kouvolan Ohjaamossa.

Rekrytapahtuma Työnhaun pikatreffit järjestetään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa eli Xamkissa (Paraatikenttä 7, päärakennuksen ala-aula) torstaina 15.3. klo 13-16. Viikkoa myöhemmin eli torstaina 22.3. työntekijät ja työnhakijat kohtaavat toisensa Kouvolan seudun ammattiopistossa eli KSAO:ssa (Utinkatu 44).

Iitin kesätyötreffit yhdistää työnhakijat ja työnantajat

Iitin kesätyötreffeillä on mahdollisuus jututtaa kesätyöntekijöitä etsiviä työnantajia.
 
Iitin kesätyötreffeille on tulossa työnantajia, jotka etsivät kesätyöntekijöitä. Kävijät saavat kohdata heidät kasvotusten ja puhua itsensä töihin. Tapahtuma järjestetään Kausalan Nuokulla. Mukaan kannattaa ottaa useampi kopio omasta CV:stä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Tarjolla apua (kesä)työnhakuun Kausalan Nuokulla!

Iitissä laitetaan työnhaun dokumentit kuntoon Iitin kesätyötreffejä ja muuta työnhakua varten. 

Kesätyönhaku on jo käynnissä ja nyt on viimeistään hyvä viilata ansioluettelot ja hakemukset viimeisen päälle kuntoon! Kausalan Nuokulla työnhaun dokumenttien hiomiseen saa apua tiistaina 30.1. klo 16-20. Illan aikana Duunista toimeen auttaa CV:n laatimisessa tai päivittämisessä. Apua saa myös vaikkapa työhakemuksen tekemiseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä ilmoittautumista vaadista.

Apua työnhakuun Ohjaamon (kesä)työnhakuklinikoilta

Mistä voi hakea töitä? Millainen työhakemus vetoaa työnantajaan? Tule Ohjaamon (Kesä)työnhakuklinikoille hakemaan vastauksia ja neuvoja kolmena keskiviikkona. Viimeinen klinikka järjestetään ke 7.3. klo 13-16.30. Tervetuloa! Vapaa pääsy.
 

Ohjaamon työnhakuklinikalla jokaiselle tarjotaan yksilöllistä apua työnhakuun liittyvissä asioissa. Voimme katsoa yhdessä työhakemuksen tai CV:n tekemistä, valmistautua työhaastatteluun tai miettiä uusia keinoja työnhakuun. Jos mikä tahansa asia askarruttaa työnhaussa, tule rohkeasti kysymään tai juttelemaan.

Tuplaa mahdollisuutesi onnistua työhaastattelussa!

Vuoden viimeisen Työnhaun Speed Date -tapahtuman aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta työhaastatteluun. Ennen työnantajien paikalle saapumista järjestetään workshop, jossa opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja markkinoimaan omaa osaamista. Workshopin ohjaajana toimii Honor Groupin päävalmentaja Tuure Tervonen. Workshop alkaa to 14.12. klo 13.30 Kouvolan Ohjaamossa, ja Työnhaun Speed Daten työhaastattelut järjestetään klo 14-17.

Työpaikka haaveissa? Tuu Nuokulle 23.11.

Duunista toimeen neuvoo työnhakuun liittyvissä asioissa Kausalan Nuokulla (Veteraanitie 2, Ravilinna) to 23.11. klo 16 alkaen. Mukana myös Säpinäsataset, joka tarjoaa rahoitusta hyville ideoille.

Eikö työnhaku tuota tulosta? Haaveiletko jo kesätyöpaikasta? Tuntuuko, että CV kaipaisi viilausta? Haluaisitko jutella työnhakuun liittyvistä asioista? Jos vastasit "kyllä" johonkin edellä esitettyyn kysymykseen, tule tapaamaan meitä Kausalan Nuokulle. Ota mukaan CV. Jos sinulla ei vielä ole CV:tä, autamme sen tekemisessä.

Liikuta nenää duunia kohti 10.11.

Kouvolan Ohjaamossa järjestetään Nenäpäivä-tempaus, jossa voi napata itselleen työpaikan VMP Kouvolalta. Samalla voi kartuttaa Nenäpäivän pottia osallistumalla pieniin liikuntahaasteisiin.

Ohjaamossa järjestetään Liikuta nenää duunia kohti -tapahtuma perjantaina 10.11.2017 klo 10-14. Tapahtumassa on Työnhaun Speed Date -tyylisesti pikatyöhaastatteluita, joissa voi puhua itsensä suoraan töihin. Ota mukaan CV ja tule hakemaan työpaikkaa!

Kaupan alan töitä tarjolla rekrytapahtumassa 16.11.2017

Työnhaun Speed Date -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen Kouvolan Ohjaamossa torstaina 16.11. klo 14-17. Tällä kertaa tarjolla on kaupan ja hoiva-alan töitä.

Tapahtuman alussa työnantajat esittäytyvät ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat pääsevät varaamaan vartin mittaisia haastatteluaikoja haluamilleen työnantajille. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle, jotta pääsee haastatteluun haluamalleen työnantajalle!

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtuma