Yhdistyksille

Kouvolan kaupunki sponsoroi vuonna 2017 kaikkiaan 1 000 Work Pilots -tuntia keikkatyötä kouvolalaisille yhdistyksille. Tunnit jaettiin loppuun kesäkuun alussa ja kaikkiaan tunteja sai yli 40 yhdistystä. Tuntien jakamista koordinoi Duunista toimeen -hanke. Tempaus toi kymmenille nuorille arvokasta työkokemusta ja yhdistyksille apua tekemättömiin töihin.

Sponsoroitujen tuntien avulla nuoria on päässyt muun muassa kioskitöihin KPL:n otteluihin, lapsia ohjaamaan Kettumäen kansanpuiston tapahtumiin ja Jaalan MLL:n kerhoihin, avustajaksi erilaisiin tapahtumiin, ralleihin pesemään autoja ja useammalle eri yhdistykselle tekemään videoita ja valokuvaamaan. Koska tunnit ovat olleet sponsoroituja, yhdistysten on toivottu jakavan keikkoja ennen kaikkea ensikertalaisille. Moni nuori onkin kerryttänyt ensimmäiset työkokemuksensa nimenomaan Work Pilotsin avulla.

Duunista toimeen -hanke on luvannut jatkossakin koordinoida tunteja yhdistyksille, jos esimerkiksi yritykset haluavat sponsoroida tunteja yhdistysten käyttöön. Jos tunteja tulee lisää hakuun, jo mukana olleita yhdistyksiä tiedotetaan asiasta.

Katso videolta Kettumäen kansanpuisto -yhdistyksen puheenjohtaja Tanja Kukkolan mietteitä sovelluksesta.

Lisäohjeita löytyy myös:  https://workpilots.zendesk.com/hc/fi

Katso myös kouvolalaisten nuorten, Onnin ja Venlan, kokemukset Work Pilots -sovelluksesta.

Tutustu myös Work Pilotsin omiin verkkosivuihin.